Posts

Showing posts from December, 2009

New Look! :)

Image
Mawar Nafastari ingin berwajah baru, lebih moden dan ceria.. seperti kartun di sebelah kiri itu.. heheee...

Btw, i create 2 new blog today..


Mawar Recipes
Embun
Hm, blog recipe tu saje je nak letak semua resepi dari my mama n others jugakla, and some ada yang cincai sendiri je.. hehe.. feel free to share yours too k? Bila letak dalam ni organise skit la daripada letak dalam buku yang terselit byk kertas resepi.. heh ;p

Blog Embun tu hanya untuk Embun sebenarnya.. tapi sapa2 nak baca sila lah, kira macam diary Embun made by her parents la.. Mana la tahu bila besar nanti dia dah cerdik IT, boleh la dia tgk sendiri blog yang diciptakan khas untuk dia tu.
Anyway, Mawar Nafastari still the main blog! :)
Do visit Mawar when ever u feel free.. aceceh.. macam la ada reader sgt kan? ;p
Till then, Taraa~

3 Hari di KARACHI

Image
Day 1 - Thursday, 3hb Dec

11 am - flight to Karachi
2 pm - sampai ..
3 pm till 11pm - jalan2 sekitar bandar Karachi

Embun excited menunggu nak naik flight! :)

Embun wif Abe Mat - Thai , Madrasah student in Karachi@ our tourist guide!

Embun bermain2 di dalam bilik hotel
Karachi view from Sheraton


DAY 2 - Friday, 4hb Dec

morning till 6pm - lepak dlm hotel while waiting for En.Amad's meeting adjourned..
6pm till 10pm - Jalan2 shopping



Bas tercantik di Pakistan.. heh...

Chicken Karahi & Nan.. Delicious! :)

Jangan tiru gaya ini jika anda belum berkahwin.. ;p

Akhirnya kami berpeluang naik recha ini..


DAY 3 - Saturday 5hb Dec

11 am- outing for shopping again! ;P
2pm - check out
3pm - flight to Islamabad



Lihatlah sistem timbang dia.. guna dacing je.. very da old style.

Borong jeans at Levi's Factory Outlet.. so cheap!, i bought jeans skirt fo Rs250/RM10.90 and SuperLow waist boot cut jeans for only Rs750/RM30.60

It's 12noon! still close.. huhu..

Hm.. Karachi and Islamabad tak banyak jauh b…