Friday, April 27, 2012

Kembali menulis

:)

saya sekarang seperti mahu menangis gembira .. hehehe.. sebabnya P1 wimax sudah ada di kawasan perumahan saya... dan sekarang, saya boleh menulis semula seperti dulu2... terlalu banyak nak share.. sampai tak tahu nak mula dari mana...

okay... nanti post seperti biasa akan menyusul..

tunggu.........................



Saturday, April 7, 2012

kurang update

dear readers,
ampun, dah lama sgt tak update.. internet kat kwsn rumah agak mendukacitakan saya.. huhu.. jdik nak loading satu page tu punya lah lama..  makanya saya jdik patah hati nak update blog.. huhu...


sblm sape2 nak suggest saya pakai streamyz or p1 or apa2 pakej internet, saya nak bgtau, kat kwsn rumah saya sewa ni, kawasan baru, so mmg line internet hampeh.kawasan blakang gunung lagi plak tu... huhu... sabar je la...

okay, jmp lagi bila internet laju skit.. daaaa.. :