Saturday, July 27, 2013

i'm back.. heh, celoteh sikit lah!

lamanya tak update...
rekod.. hampir sebulan lebih takde entry baru..
hehe...mana mawar pegi eh?
ada je.. sape duk friend kat facebook tu nampak lah mawar duk update status sokmo..
heee.. bloging plak tak sempat. sian blog ni..

sebab apa?
saya akan post blog guna laptop.. dan saya sgt jarang on laptop lately..
tak sempat... masa saya penuh dgn aktiviti kerja ofis, kerja rumah dan jaga anak..
bila time free je, badan dah letih terus tertido... tak sempat nak buka laptop ..
online kat hp je.. tu pun kejap2 je tgk..

tahun ni masa saya dipenuhi dengan kursus.. ulang alik kl-kluang..
kalau bawak kete tu boleh kuruskan badan, mgkin badan sy dah kurus..
malangnya tidak! hahaha

dan kerja kat rumah tak pernah habis..
anak-anak semakin bijak 'mengemas' mainan dia..
ummi dia plak suka nak beli mainan utk diorg.. pastu sendiri nanges nak kemaskan balik..
huwaaaa...

embun dan kekwa dah beso dah.. kekwa dah pandai nak berceloteh.. suka nak dengar citer dia..
fav ayat dia "ni lah....bukan lah.. itulah.." hee.. apa pun msti 'lah' kat blakang ayat dia..
cute!! pipi dia masih tembam.. mmg nak gigit selalu.. hehee

embun? dia pun sama.. dah 'kakak' sangat...
bila adik dia buat apa-apa, dia lah tukang nasihat...
dan tukang buli jugak! hehe...
adik-beradik mana yang tak bergaduh kan? :)

apa pun saya senang hati dan bersyukur dikurniakan dua orang anak yang comel dan bijak ni...semoga diorg membesar menjadi anak yang solehah dan berguna...

okay. sambung later.. nak buat kerja rumah yang tak pernah habis ni.. huhu