Posts

Showing posts from 2017

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!

hello readers!!! :)
.lamaaaaaa tak update blog mawar ni... rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu semua.... rindu nak berceloteh kat laman ni... sorry la sebab lama tak jenguk dan post new entri dalam blogger ni... hati tu selalu ingat nak update blog, tapi selalu jugak tak sempat,,..
tahun 2017...
dah bulan April dah pun... bermakna 4 bulan tak update new story... tentang embun dan kekwa... :)
okayla, mawar update sikit pasal perkembangan puteri saya yang dua orang tu ye...
Embun,,, dah pun darjah dua... dan Kekwa pula dah darjah satu .
alhamdulillah... sekejap je mereka dah besar, dah bersekolah.... mula menapak untuk satu fasa yg baru... fasa persekolahan....
umi busyyy sebab mereka lah! siapa lagi? selain daripada busy nak jadi stalker #lofattah, umi embun dan kekwa sebenarnya busy menguruskan hal rutin ....maklumla bila anak anak dah mula sekolah, bermakna jadual hidup pun kena ubah la sikit..eh, bukan sikit, sebenarnya berubah hampir 180 darjah terbaliknya kehidupan ni.... hihi...
pagi…