Posts

Showing posts from October, 2015

Gives away Contest

Image
Ingin mengembara di bumi Islamabad,Pakistan?

Dengan hanya membaca buku. #diariseorangdiplomathikmahyangtersirat
anda akan merasa seolah olah anda berada di Pakistan juga..

Nah,saya belanja buku ini pada 3 orang yang bertuah!

#freegiveaway

Syarat2

1.Nyatakan kenapa anda ingin buku ini
2. Tag nama saya @nur mawar or @mawarnafastari di ig
3. Lastly,quote kata kata yg memberi semangat pada diri anda sndiri...

Pemenang yang banyak likes dan comments akan dapat hadiah buku dan smallgifts drpd saya..

😍😍😍😍

🌹☀

posted from Bloggeroid

Portrait

Image
Fav picture

#5years ago...

Time flies eh?...

alhamdulillah... im happy in the past and present... may this happiness continued until the day of judgement...

True happiness is actually in you...how you look things into a better view and perspective..

😍🌹☀



posted from Bloggeroid

Jam tangan madinah

Jam tangan madinah...

Jam yang dihadiahkan oleh encik suami satu masa dahulu semasa saya dan si dia ke madinah pada tahun 2010...

Sengaja dia membeli jenama yang sama dengan jam tangan ahmad ketika itu..nak sepasang la kononnya..nak matchy matchy nampak sweet sgt... 😍😍😍😘😘😘

Sejak semalam jam tu hilang..puas saya cari di rumah..di ofis...hancur luluh rasanya hati jam hilang... jam yg beri kenangan manis padaku...masa tu rasa kena redha...sedangkan manusia yg kita sayang pun bukan milik kita..inikan pula jam yg cuma barang buatan manusia...peringatan kecil buat diriku...

rupanya saya tercicir di jalan raya..mujur ada yang jumpa dan siap buat pengumuman di emel ofis...

Masih berjodoh dengan jam tangan ni... syukur alhamdulillah...jam kesayangan ni...😍😍😍
posted from Bloggeroid

Embun dan tok mama

Semalam kakak menangis sungguh sungguh sbb rindukan tok mama...

Tok mama kawan baik kakak sejak kakak lahir smp la kakak umur 5 tahun...kakak tak ingat memori dia dgn ayahnya sbb dia masih kecil...hanya gambar yg mengingatkan kakak tentang ayahnya....

Tok mama pula..sepanjang kakak membesar...tok mama yang selalu di sisi...bila kakak merajuk dimarahi umi...tok mama dtg memujuk...bila umi kena kursus..tok mama datang menemani...bila kakak demam..umi takleh cuti...tok mama juga yang menjaga kakak....

Alahai..manakan tidak rindu hati si kecil ini...bertabahlah kakak....kakak juga request esok nak ke kubur tok mama...sblm ke kubur kakak nak tulis surat..nak bagi tok mama...kakak nak tulis....
I LOVE YOU TOK MAMA!!!💜💜💜

😢😭😭😭😭
posted from Bloggeroid