Entry from Kluang

Nak mula macam mana ni ek.. dah banyak tertinggal nak update ni....

okay... kita buat ala2 wawancara gitu lah ek.. (mcm topik karangan sekolah dulu2)

Soalan: Mawar sekarang dekat mana?
Mawar: Sekarang dekat Kluang, Johor

Soalan: Anak-anak ikut sekali ke? siapa jaga?
Mawar: Anak2 ikut sekali lah.. takkan nak tinggal kot... menangis ummi dia ni kang.. hehe...em sape jaga diorang ek?... mula2 hari tu Tok Mama ikut, sekarang ni dah dua hari tok mama balik Shah Alam, tinggal la kami berempat je...

Soalan: Empat? siapa sorang lagi? Mawar, Embun , Kekwa dan siapa?
Mawar: dan Siti... dia tu babysitter Embun dan Kekwa... alhamdulillah, sekarang Embun dan Kekwa dan ada baby sitter, harap2 Siti tu akan jaga anak2 Mawar baik2... mohon doa dari kawan2 juga yea.. (cewah, mcm artis statement je! haha)

Soalan: Mawar duduk rumah siapa? sewa ke ada mak long kat sana kan?
Mawar: Sekarang Mawar menyewa... syukur, sewa rumah pun okay, affordable.. RM320 sebulan.. mana nak cari rumah sewa 3 bilik, 2 bilik air, rumah tanah sewanya camtu kat area Klang Valley kan? alhamdulillah......

Soalan: Kerja macam mana? okay tak?
Mawar: so far okay... suka lah environment keje sana, dan saya kena banyakkkkkkkkkk belajo...kena bukak balik buku2 Akta tu... abang lawyer i dah takde nak tolong i terangkan all those act tu... huhu....

Soalan: Mawar tak ngantuk ke dah pukul berapa ni..
Mawar: ngantuk jugak la... tidur dulu ye.. sambung lain kali...

;p

Comments

  1. jauhnya mawar..rumah dekat kajang sapa dok sekarang ni perabot dan langsir yg tercinta masih ade di rumah itu kah?

    ReplyDelete
  2. good luck kak =)

    slalu bce entry akk tp bru ari nie rase nak komen =)

    do ur best dont eva give up =)

    ReplyDelete
  3. glad to hear that u are doing well :) me doakan yg terbaik utk Nur :) amiin

    ReplyDelete
  4. Salam kenal mawar :)

    saya asal dari kluang, hehe.btw awak menyewa kat mana tuuu? umah kat sini mmg ok harganya, cantik2 & landed dgn harga yang ok,hehe.

    btw mawar keja kat mana tu?

    ReplyDelete
  5. assalammualaikum akak

    jalan2 muo ye..nnt boleh jumpa akak:)

    klu jalan2 muo roger2 saya ye akak..tringin nk jumpa akak dan anak2 akak yg comel2 tu..akak pun comel juga.hihi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah ...
    Moga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  7. Semoga selamat di tempat baru.. suka berkunjung ke blog ni....

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...semoga Allah permudahkan urusan Mawar n anak2 didunia n akhirat!! Amin

    ReplyDelete
  9. keep strong yer......really hope to see u soon...moga ada rezeki kita untuk berjumpa....dekat tapi jauh.....sungguh ukhwah itu indah... my hubby said..kluang ni memang tempat ujian...i'll make sure that we'll meet someday:P

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan....kluang ddk kat mana?saya kat spg renggam...1st time masuk blog nie...dapat url dr my exboss...ada masa boleh kita bertemu :)

    ReplyDelete
  11. jaga diri bebaik kak..mga sntiasa tabah jalani hari2 mendatang...:)

    ReplyDelete
  12. oh mawar dekat kluang ke? saya kat parit raja batu pahat, tak jauh ni, boleh berjumpa kan..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!