Study mode

Alhamdulillah.. diberi peluang untuk jadi student balik... seronok... dan syukur sbb skrg dlm keadaan yg lebih senang jika dibandingkan zaman blaja dulu.. dulu nak beli taging sticking notes ni pun tak mampu.... pakai kertas murah je buat taging buku.... skrg dh ada duit sndri boleh la beli yg kualiti sikit... terasa betapa syukurnya nikmat Allah beri.. Dia beri susah untuk mendapat kesenangan di kemudian hari.. perasaan itu sgt indah! Alhamdulillah......


Comments

  1. Selamat menyambung pengajian semoga beroleh kejayaan dan tabah mengharungi liku2 onak liku cabaran dalam pengajian...perjuangan menuntut ilmu....

    ReplyDelete
  2. Gud Luck Nur :) Seronok nya dpt belajar lg...

    ReplyDelete
  3. best nyer......sambung belajar apa tu?

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. Best la Nur.. Teringin gk nk sambung. huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Mawar...akak pernah tempohi saat kesukaran sepertimu...kehilangan org yang dekat dihati disaat amat memerlukan.Akak sentiasa setiap saat dan waktu ada terluang menghadiahkan sekurang2 qulhu padanya..dan sering menghadiahkan ayat2 suci al Quran padanya..alhamdulilah akak sentiasa dianugerahkan olehNya bermimpi bertemunya.sehingga sekarang walaupun 27 tahun berlalu akak akan dihadiahkan bermimpi bertemunya.jadi jika kita sayangkan dia sentiasakan doakan dan hadiahkan padanya di sana.itu pesan arwah pada akak dahulu.

    ReplyDelete
  6. tabiklah Nur .. belajar sambil bekerja plus tugas sebagai ibu ..tak semua individu mampu... i support you ..:)

    ReplyDelete
  7. all the best in your future undertakings sis...

    ReplyDelete
  8. mmg pun
    dulu2 berkira nak beli benda2 merepek ni
    rasa cam membazir
    skrg..free je kat opis ;)

    ReplyDelete
  9. wah....seronoknya sambung study..doakan terbaik untuk akak :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!