BACA

Ola!

Semester baru dah bermula.... and it is my FINAL semester in UIAM.. huhu... hopefully dapat graduate bulan november with 'flying colors' la.. Semester ni saya ambil 4 subjek.. 'quantitative'nya memang nampak sikit, tapi keempat- empat subjek ni sangat la memerlukan kesabaran.. nak tahu kenapa? em.. sebabnya = Kena banyak, banyak, banyak dan banyak MEMBACA!!.. Haha.. dah tabiat budak accounting tak suka nak membace2 ni kan, tapi bila dah final year ni kena banyak habiskan masa dengan membaca.. calculator dah kena tolak tepi dah.. dah tak ada subjek yang kira-kira. huhu.. MISS my CALCULATOR!!!..

okayla.. sambung later... nak pergi kelas yang kena MEMBACA!

Comments

  1. assalamualaikum..
    sukar mana pun keadaan yang perlu di hadapi, jangan pernah brkira dalam mncari ilmu.. pasti ada sesuatu yang menanti dari ilmu yang di perolehi..

    ReplyDelete
  2. sdr mawar,
    -kamu junior rupanya.. ingatkan sebaya =P
    -jd konvo kamu tahun depan?
    -dgr2 sempena jubli perak ni uia da tukar robe.. siap ada topi! hehe
    -final sem, buat yg terbaik ya
    -all d best

    ReplyDelete
  3. salam..

    huhu....xsuka bace la cik baya ni...
    kalo baca..dia akan kata...
    "BACA SAMPAI MUNTAH"
    HAHAHA...

    em..sy doakan k.baya dapat flying colours.........
    jgn lupa kite klu da jadi accountant tu....
    wup...tambah sket..
    " an islamic accountant to-be"

    huhu...cian die duk jauh dari ehem..ehem...
    pepun, tabahkan hati ye..jgn frust klu xdpt call mlm2...hehe..

    k..cayang k.baya ucuk.....

    i-syah yang paling comel

    ReplyDelete
  4. Kamu berbeza sekali dengan saya. I don't mind reading thick book. I hate numbers & calculation.

    ReplyDelete
  5. tq all..

    tini - yep, kite junior awak la.. hehe. n start tahun ni robe dah tukar.. ade topi ala2 ongputih gitu.. heh

    i-syah - tq2.. cayang kamu jugak ;p

    princess - tq cz drop by.. meh la singgah lagi ke blog hamba...

    ahmadwm - mungkin itu namanya 'jodoh' bila ada benda yg berbeda... ya.. itukan saling melengkapi kan dear...? ;)

    ReplyDelete
  6. boleh dapat kan alamat email mawar???

    ReplyDelete
  7. Ku kiri kau kanan haha

    got it sis?

    ReplyDelete
  8. princess - emel kite nurbaya85@hotmail.com

    ahamd - paham, paham.. hehe

    ReplyDelete
  9. Selamat membaca. Jom kita bertanding membaca untuk sem ni.. akak pun ada 3 subjek yang memang kena baca jugak. Tp rasanya mlm exm bru bleh igat..kalau bc awal-awal nanti lupa pulak bila nk exm.

    ReplyDelete
  10. tak suka mmbaca jugak ke? hihi. sabar2...satu sem je lg :)

    ReplyDelete
  11. Hai ! I like to read thick books ( as long it's Harry Potter ) .
    I dont like maths . On second thought , I HATE maths .

    - Emy -

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days