Magnum dan cinta

Siapa pernah tengok iklan ni??



first time aku tengok iklan ni masa duduk kat islamabad dulu.. masa tu dekat channel RCTI indonesia.. ha, duduk pakistan tapi tengok cerita indonesia.. hehee..tv malaysia tak sampai satelit ke sana...jd layan citer indon je la.

terliur sgt masa tgk iklan ni.. maklumla ibu mengandung masa tu... masa tu tgh pregnantkan Kekwa.. pulak tu, tgh musim sejuk.. tiba2 mengidam ice cream magnum... trus sms nafastari kat ofis suruh belikan... balik2 je dari ofis, dia pun kata, "pengaruh tv mana pula ni sampai nak makan ice cream ni?..." :)

lepas pada tu, ice cream ni dah jadi kegemaran aku dan dia... kami lebih sukakan magnum almond.. nafastari mesti akan membelikan ice cream ni untuk stok seminggu.. hahaha.. hampir setiap hari kami akan makan ice cream ni... di musim sejuk,makan ice cream sangat best rasanya! tak percaya? cubalah.... hihihihi

sekarang ni kalau tgk ice cream magnum je, teringat dia.....Allah..rindu sangat nk mkn ice cream magnum yang dia belikan...

Comments

  1. sabarlah mawar...nafastari menunggu kamu di sana :)

    ReplyDelete
  2. saya juga mudah terpengaruh...... beli ice cream ni pun dri iklan......
    hehehe

    ReplyDelete
  3. Ye nur..sgala kenangan bsama dia mmg stiasa dlm ingatan..tdk akan tpdam dari kotak ingatan kita kan..k pae pun bl teringat abg, msti mcari sesuatu yg dia suka buat@suka makan dulu..mmmmmm rindu...

    ReplyDelete
  4. Nur, awak buat rasa saya nak makan ais krim magnum. Walhal tak pernah makan.

    ReplyDelete
  5. OMG! now i pulak yang teringin nak makan ice cream ni! hehehehe...

    ReplyDelete
  6. kesukaan orang kesayangan memang pengubat rindu rasanya bukan????????



    dulu bila rindu, sy beli & makan buah kesukaannya, terasa bagai makan bersama

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days