Monday, February 24, 2014

EnjoY!

Sangat lama tak menekan papan keyboard laptop ni... selalu je tak punya masa dan ada sesuatu telah terjadi pada laptop saya ni.. kejadian ngeri dan harap ianya tak berulang lagi..

wah.. suspen je kan!
apa yg jadi sebenarnya?
alahai.. nak citer skang ke? em.. nanti tau.. bila dah ada masa panjang sy citer apa dah jadi dengan laptop saya dan kehidupan saya sejak dua menjak ni.. hohoho...
hidup ni kan macam roller coaster.. kejap naik.. kejap turun mcm nak pecah dada... hmm. apa pun kena harunginya dengan ENJOY!

ENJOY yang macam mana?
Enjoy yang ALLAH suka lah!
Enjoy yang membuatkan hati kita selalu tenang..
bila sedih pun tenang, bila gembira lagiiii lah tenang...

Nanti ada masa yang sesuai saya sambung cerita lagi ye..
saya perlu menyiapkan tugasan lain...
apa pun saya sangat gembira kerana saya dah boleh tekan keyboard laptop ini semula!

suke , suke , suka!!!
Alhamdulillah....

6 Comments:

At February 24, 2014 at 7:21 AM , Anonymous Anonymous said...

Uploadlah gambar anak manis 2 org tu. Rindu nak tengok dia orang. Mesti makin keletah .

 
At February 24, 2014 at 8:27 AM , Blogger myza said...

Alaa..ttungu tunggu..plz smbg ceta k

 
At February 24, 2014 at 7:21 PM , Blogger Rizziela said...

betul..yg penting kita happy kan

 
At February 27, 2014 at 2:36 AM , Blogger anajingga said...

semoga dipermudahkan buat mawar dalam apa jua urusan..salam ukhwah dari ana

 
At February 27, 2014 at 8:28 PM , Blogger noly anna said...

salam. comel je blog ni. kalau free boleh la singgah ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com :)

 
At March 4, 2014 at 12:44 AM , Blogger Hartini Omar said...

Mawar, maaf lambat maklumi kamu. Ada post baru untuk ahmad di blog aku. Minta keizinan. Kalau mengundang hiba tolong khabarkan. Aku lebih menghargaimu sekarang dari kawanku yg jauh itu. Emel charming_lead@yahoo.com lekas khabarkan kalau2 kau tak berkenan. Terima kasih. Jaga diri dan anak2 ya

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home