EnjoY!

Sangat lama tak menekan papan keyboard laptop ni... selalu je tak punya masa dan ada sesuatu telah terjadi pada laptop saya ni.. kejadian ngeri dan harap ianya tak berulang lagi..

wah.. suspen je kan!
apa yg jadi sebenarnya?
alahai.. nak citer skang ke? em.. nanti tau.. bila dah ada masa panjang sy citer apa dah jadi dengan laptop saya dan kehidupan saya sejak dua menjak ni.. hohoho...
hidup ni kan macam roller coaster.. kejap naik.. kejap turun mcm nak pecah dada... hmm. apa pun kena harunginya dengan ENJOY!

ENJOY yang macam mana?
Enjoy yang ALLAH suka lah!
Enjoy yang membuatkan hati kita selalu tenang..
bila sedih pun tenang, bila gembira lagiiii lah tenang...

Nanti ada masa yang sesuai saya sambung cerita lagi ye..
saya perlu menyiapkan tugasan lain...
apa pun saya sangat gembira kerana saya dah boleh tekan keyboard laptop ini semula!

suke , suke , suka!!!
Alhamdulillah....

Comments

  1. Uploadlah gambar anak manis 2 org tu. Rindu nak tengok dia orang. Mesti makin keletah .

    ReplyDelete
  2. Alaa..ttungu tunggu..plz smbg ceta k

    ReplyDelete
  3. betul..yg penting kita happy kan

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan buat mawar dalam apa jua urusan..salam ukhwah dari ana

    ReplyDelete
  5. salam. comel je blog ni. kalau free boleh la singgah ke blog noly ye www.nolyanna.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. Mawar, maaf lambat maklumi kamu. Ada post baru untuk ahmad di blog aku. Minta keizinan. Kalau mengundang hiba tolong khabarkan. Aku lebih menghargaimu sekarang dari kawanku yg jauh itu. Emel charming_lead@yahoo.com lekas khabarkan kalau2 kau tak berkenan. Terima kasih. Jaga diri dan anak2 ya

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!