Welcoming Baby..


Minggu lepas aku dan suami shopping beli barangan baby...

yea, kandungan aku dah genap 26 minggu bulan ni.. bersamaan 6 bulan 2minggu .. another 98 days to go.. yeye!! :P
rasa excited dan tak sabar rasanya nak melahirkan baby yang aktif menendang perut aku skang ni.. hehe.. kalau lepas makan makin aktif baby ni tendang2! seronok dan rasa geli2~ hehe

kami beli barang2 basic je..

  • 3 pasang baju newborn
  • lampin

  • drypers for newborn

  • baby wipe

  • baby toiletries (packet kecik je)

  • baby coat

  • tilam baby + bantal + selimut

  • changing mat
  • stokin tangan dan kaki - 2 pasang

  • botol susu - 2 yang kecik

  • towel baby

ha.. rasanya itu je kot yang kami beli.. rasa seronok sangat bila pilih2 baju baby.. macam tak sangka je yang tak lama lagi aku akan jadi ibu!!!! hehe.. disebabkan kami tak scan jantina lg, kami cuma beli baju dan barang2 baby yang berunsurkan warna putih, hijau, kuning dan coklat je.. :)




Comments

  1. owh my LORD!!
    best nye dah nak ade baby..my turn sure lame lg..study pun xhbs lagi...so jealous.... :)
    mama aini, nak baby juge!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!