To do list...........

my to do list

  • cooking
  • cleaning
  • laundry
  • reading
  • bloging
  • tv'ing
  • stay boring...

i'm bored!!!!!!! please someone help me... tiap ari duk umah je, takde progress apa2... rasa otak ni tak diasah.. help!.. rasa macam nak further study semula.. boringnye la duduk umah aje.. i cannot imagine my life being a full time housewife.. cannot ma... i need to 'asah' my brain and do something... kerja? em, after dah deliver baby nanti aku akan active mencari kerja.. buat masa ni sebenarnya aku tak berapa larat dah nak berjalan selalu..i got another 3 month to go... my baby akan temani keboringan 'ummi' dia nnt... hehe.. yey! i'm gonna be a mother!! syoknyee.. tak sabar rasanya nak buat preparation barang2 baby... buat pengetahuan u all, i belum scan lagi anak lelaki ke perempuan dan tak kisah pun mana2.. semoga anak yg bakal lahir ni nanti sehat sempurna...

Comments

  1. Dah mula dah dia ni guna short form, heyyy....

    Adek Nor oii... please refer here

    http://hembusan.blogspot.com/2008/11/dakyah-bahasa-yang-saya-anuti.html

    ReplyDelete
  2. jom mengasah minda. weh ko beli ah sudoku ke..crossword ke..suh ahmad belikan jigsaw puzzle yang thousand pieces tu ke.. hehe!

    ReplyDelete
  3. laa..boring ke duk umah? duk umah is my dream come true lah. pernah 8 bulan duk rumah sblm dtg sini...the best days of my life!!!

    Meh nk bg tau apa yg best sgt psl duk umah:
    tak stress mcm org bekerja kt ofis, leh tidur cukup maka muka pon lebih cantek (kulit cantek n no eye bags), ada masa utk excercise (buat aerobics dan sbgnya) maka badan pon cergas n sihat, bila x stress maka makan pon x banyak maka boleh kurus, ada masa utk tgk tv maka bertambahlah ilmu kita, byk masa utk kemas rumah n masak mcm2 utk suami, yg paling best waktu ptg2 masa tnggu kepulangan suami dr kerja, so exciting!

    saje nok bg idea sikit bende2 yg boleh dibuat bila duk rumah. waktu ni laa paling best sekali. tp nnti baby keluar kene layan baby je lah kan :)

    moga selamat melahirkan! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!