Cotton lagi!

Atas permintaan ramai sekali lagi cotton ditawarkan, anda boleh menempahnya secara online sekarang! Walaubagaimana pun, tawaran ini hanya dibuka kepada rakan-rakan dan saudara-mara kepada Mawar Nafastari & Nafastari sahaja. Harap maklum.

Tempahan boleh dibuat di ruangan comment di bawah. Siapa cepat, dia dapat! Tempahan dijangka akan tiba di Malaysia pada pertengahan JUNE 2010. Fabrik yang telah ditempah akan disahkan oleh kami dan akan segera ditandakan sebagai booked (instead of available). Bayaran boleh dijelaskan semasa barang diterima nanti.

Kurta = baju tradisional Pakistan, juga boleh dibuat baju kurung.
Syarwal = seluar, juga boleh dibuat kain untuk baju kurung.
Dupatta = selendang besar, ukurannya sama besar dengan fabrik bahagian Kurta.


COTTON PAKISTAN

040 (booked- sofiah)
3 pcs (Kurta + syarwal+ dupatta) RM55.00


041 (available)
3 pcs (Kurta + syarwal+ dupatta) RM95.00


042 ( booked- sofiah and aifa)
3 pcs (Kurta + syarwal+ dupatta) RM50.00


043 (available)
3 pcs (Kurta + syarwal+ dupatta) RM50.00


044 (booked- sofiah)
3 pcs (Kurta + syarwal+ dupatta) RM50.00

Terima kasih, selamat menempah! ;-)

Comments

  1. nape jual kt sdara mara je??uhuk uhuk

    ReplyDelete
  2. Sbb sng nk jmp dan bagi.. Kami blk msia kejao je, masa limited so kawan2 terdekat dan sedara mara sempatla nak kasi ... Kalau open public nnt postage lagi nk buat, takde masa la .. Huhuhu

    maaf ye cik myza

    ReplyDelete
  3. salam puan baya, minta maaf la ek..i nk tukar xjadi amek 35,36 n 38..nk amaek 40,42 n 44..tq.

    ReplyDelete
  4. baya..syaz ni..ada lgi x 042? kalau ada lgi aku nk..tq

    ReplyDelete
  5. baya, hanie nak order yg 044.. boleh?

    ReplyDelete
  6. maaf syaz dan hanie.. telah di booked kain yg kamu mahu itu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!