Tempah Cotton & Chiffon Sekarang!!!

Cotton kembali dan kali ini bersama-sama dengan chiffon, anda boleh menempahnya secara online sekarang! Walaubagaimana pun, tawaran ini hanya dibuka kepada rakan-rakan dan saudara-mara kepada Mawar Nafastari & Nafastari sahaja. Harap maklum.

Tempahan boleh dibuat di ruangan comment di bawah. Siapa cepat, dia dapat! Tempahan akan tiba di Malaysia pada pertengahan JUNE 2010. Fabrik yang telah ditempah akan disahkan oleh kami dan akan segera ditandakan sebagai booked (instead of available). Bayaran boleh dijelaskan semasa barang diterima nanti. Terima kasih, selamat menempah! ;-)

Kurta = baju tradisional Pakistan, juga boleh dibuat baju kurung.
Syarwal = seluar, juga boleh dibuat kain untuk baju kurung.
Dupatta = selendang besar, ukurannya sama besar dengan fabrik bahagian Kurta.


COTTON PAKISTAN

020 (booked by Emma)
3 pcs (Kurta + syarwal+ dupatta) RM75.00



021 (available)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM40.00



022 (available)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM40.00



023 (booked by Sofiah)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM40.00


024 (available)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM45.00


025 (available)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM45.00


026 (available)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM35.00


027 (booked by Aliah)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM35.00


028 (booked by Emma)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM45.00



029 (available)
3pcs (Kurta + syarwal + dupatta) RM110.00


030 (booked by Alina)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM45.00


031 (booked by Syaz)
2 pcs (Kurta + syarwal) RM45.00




CHIFFON with Lining
104 inci (panjang) x 59 inci (lebar)
2.64 meter x 1.4 meter
Nota: Fabrik ini adalah cukup untuk 2 helai baju kurta Pakistan

032 (booked by Fadh)
RM70.00


033 (booked by Emma)
RM70.00


034 (booked by Emma)
RM70.00


035 ( booked by Emma , one more available)
RM70.00


036 (available)
RM70.00


037 (available)
RM70.00


038 (available)
RM70.00


039 (booked by Aliah)
RM70.00

Comments

  1. baya 027 sama 039..eh yg chiffon tuh 4 meter dgn lining sekali?

    ReplyDelete
  2. salam baya,
    nie emma..
    nak 020,028,033,034,035
    thanks

    ReplyDelete
  3. aliah, kain tu tak cukup 4 meter, tapi menurut tukang jahit di sini, cukup utk buat 2 baju kurta.
    ok, aku reserved no 027 dan 039 tu utk ko ek.

    emma, ok..semua yg ko tempah tu aku reserved utk ko. :)

    terima kasih melawat, bagitau kawan2 lain ek.. aku dh tak leh announce kat Facebook.. huhu... tak leh buka pun dr sini.

    ReplyDelete
  4. baya..yg 028 tu kain cotton n chiffon ke?..azma berkenan la dgn yg tu..hehehe..

    ReplyDelete
  5. baya, fadh nih..aku nk yg 032 tula..mcm sweet je...emma,yg lawa sume ko amik!!haha..xpe2 sape cepat die dpt la kan..huhu

    ReplyDelete
  6. baya..
    syaz ni..
    nk 031..
    tq.

    ReplyDelete
  7. salam baya, sofiah ni..nk no 23,35,36 n 38..ada stok lagi ka nk letak???

    ReplyDelete
  8. baya, fadh ni..ade lg x stock lain?aku sbenanye berkenan cotton, ade x yg lain?hehe..

    ReplyDelete
  9. fadh...
    hehehe ketawa jahat

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!