Tengah Pagi

Pukul 2.30pagi, aku terjaga dari tidur sebab Embun mengingau...

"nak cakap ayah...." berulang2 kali dia sebut...
aku yang ngantuk terus terjaga dan kelu serta sebak mendengarnya...
terus aku peluk Embun dan tenangkan dia... dan buatkan susu dia , terus saja dia tertidur semula..

Dan aku.. tak boleh lena lagi selepas tu..
Aku amik kesempatan buka laptop dan baca blog kawan2... lihat blog sendiri yang dah tak sekerap dulu aku update.. rindu juga pada blog ni... selalu saja nak update, tapi tak berkesempatan...balik je dari kerja, terus saja aku habiskan masa mengadap anak2 ku yang comel .. rasa rindu dan tak puas bermain dengan anak2 sejak mula bekerja ni. Embun dan Kekwa pun memang melekat habis dengan ummi dia bila ummi balik. si adik menyusu, si kakak pun nak menyusu dan baring atas riba ummi.. akhirnya dua2 atas riba ummi...hehe..

Okayla, nanti mawar update lagi k.. 
Gudnite..


Comments

  1. gunakan masa yg ada utk anak2 kan nur...

    sy yg bakal PJJ ni tak dpt bayangkan mcmana bersendirian uruskan anak2

    tp bila ingatkan kisah nur...sy jadi kuat tiba2 :)

    thanks nur, kamu jd idola sy dalam diam.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!