kenapa saya kurang menulis




gadgets di hijack oleh dua anak dara ni... tak sempat ummi nak update, dtg dua org nak tgk barney la, upin ipin la, abcla, alif ba ta la..... layankan aje..... hihi...

ni pun curi2 masa jap update...
(sekarang:kakak tgk upin kat tab, adik ngah menyusu kat riba saya)

Comments

  1. sis... moga berbahagia... =)

    ***doa dari kejauhan...

    ReplyDelete
  2. Amboi..bukan main lagi ye...hehe

    ReplyDelete
  3. mawar...kena tunggu kekwa dan embun tido dulu la ya...tp time tu mamanya pun ungkin dah tertido sama...

    ReplyDelete
  4. gagjet telah dihijack..

    psstt: boleh pinjam ek words tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. mawar kena beli sorang satu gadget lagik.kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. kank2 skng
    bkn main lg
    tp xpe
    dorg kn
    penyeri hdup kak

    ReplyDelete
  7. alahai anak-anak..tak perlah mawar..janji dorang happy udahlah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!