Gelagat dua puteri nafastari

Embun dan kekwa da siap nak jalan2 lah ummi.... :)

kami suke pakai baju warna 'strawberry' ...

Berhujung minggu dengan tok mama

"kakak nak doa untuk ayah ye ummi,... " :)

Embun dan Kekwa main kaler kaler...

swimming... 

tertido tunggu ummi shopping.. hihi

tido lagi... kali ni tunggu ummi keluar dari pintu bilik air... hahaha...

adik wa pulak nak solat

cak!!

sejuk hati bila tengok anak tido... comel kan? ;)

Comments

  1. salam kenal..

    sekadar pembaca senyap.(silent reader)..
    Amanah Allah itu indah..
    mudahan ank2 kecil ini sentiasa mendoakan 'Nafasari' di sana..

    note:..just notice kekwa iras ayahnya..

    ReplyDelete
  2. sejuk hati tengok gambar gambar pakai telekung~~maknya apa khabar?

    ReplyDelete
  3. comelnya 2 puteri ni.. semoga sentiasa menjadi penyejuk hati ummi

    ReplyDelete
  4. semoga anak2 mawar sentisa menjadi penyejuk hati...dah jadi anak dara dorang ni.

    ReplyDelete
  5. comel. muka saling tak tumpah mcm ayahnya. pengubat rindu ye. cepat betul budak2 sekarang membesar, aritu tgk si kakak mcm masih kecik lagi, si adik masih baby lagi. skrg, kakak dah nak jadi sunti, adik pun dah besar =D

    ReplyDelete
  6. Salam..

    Hiii sukanya dapat tengok gambar terbaru embun dan kekwa..comell..Semoga jadi anak-anak solehah nak...

    ReplyDelete
  7. dah besar dah cik wa kita ni comel lak tu anak2 kekuatan nur kan..

    ReplyDelete
  8. Salam..anak2 anda sgt comel..syabas kerana masih kuat dan membesarkan mereka dgn baik sekali.semoga kalian sentiasa dilindungi ALlah. Ameen

    ReplyDelete
  9. mengalir air mata saya membaca caption "kakak nak doa untuk ayah ye ummi,... " :) beserta gambarnya..

    mudah2an kamu membawa ibubapa kamu ke syurga sayang..

    ReplyDelete
  10. Salaam..
    Setiap kali baca entry mawar, rs xnak ada phujung.. mana mungkin,kan? Setiap yg ada,nnti akhirnya tiada. Sbgmana suami sy dan mawar yg mdahului dpelihara Allah d barzakh..Yg kekal hanya Allah..

    Moga Allah himpunkan mawar,embun dan kekwa bsama2 nafastari d syurga..
    amiin, ya Allah...

    ReplyDelete
  11. ala comernya... sejuk mata memandang...sekejap tul masa berlalu.. da besarkan, kejap jer.. moga tabah wahai bidadari syurga (nafastari)...

    ReplyDelete
  12. Sgt jelas iras ayahnya. Like 3x.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah...nikmat allah taala...

    ReplyDelete
  14. sekejap sungguh masa berlalu kan?dah besar pun mrk berdua.moga jadi anak solehah

    akak pun suka tgk anak2 time mereka tido

    ReplyDelete
  15. comelnya dorang.. sweet sangat bila pakai telekung tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!