bakal terbit! :-)

Published with Blogger-droid v2.0.9

Comments

  1. Tahniah.........untuk buku itu.....n untuk ketabahan mawar...zie akan tunggu buku itu....

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...sis jangan lupa update once dah ada di pasaran... tak sabar rasanya nak membaca...

    ReplyDelete
  3. Akk yg tulis k?,,eka kena beli nie!!,,nway congrat kak!

    ReplyDelete
  4. extremely excited to see the cover page.....once ada di pasaran,inform ye...kot2 habis kt Popular..tau2 la kat Sabah ne jarang dpt buku2 mcm tu.hehehe

    ReplyDelete
  5. salam
    rasa nak sabar nak baca,nak tau semuanya ttg perjalanan hidup mawar bersama arwah...

    ReplyDelete
  6. tahniah.. semoga bermanfaat, insyaAllah..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... wajib sy dptkan nanti :)

    ReplyDelete
  8. In Shaa ALLAH..akak jumpa akak akan beli... moga apa yang terkandung di dalamya dapat menjadi pencen yg berterusan buat penulisnya yg telah tiada...

    ReplyDelete
  9. tahniah..

    betapa bangganya 'dia' nanti..

    kemajuan zaman sekarang kan, tanpa 'dia' di dunia pun bukunya boleh diterbitkan, tahniah ..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Puan. InsyaAllah, buku ini akan menjadi buku wajib beli saya. Semoga 'hasil' dan kebaikan buku ini sampai kepada yang kasih Puan.

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. boleh jadi pengubat rindu..

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak mawar, Alhamdulillah akhirnya hajat arwah tercapai..sy sgt bangga dgn kesungguhan akak...

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum,

    Tahniah & ALhamdulillah.

    ReplyDelete
  14. tahniah. Dah terbit nnti inform ya.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days