Suprise from embun and kekwa

Samapi je rumah, Embun terus keluarkan sekeping kertas merah jambu..

ummi, ni kakak buat kat sekolah tadi..

"untuk ummi.." kata Embun





awww... sangat terharu... rasa nak menitik air mata ni lihat gmbar kami bertiga yg dilukis comel oleh embun... dan kekwa  (dgn bantuan cikgu lah!)


 UMMI SAYANG ANAK-ANAK UMMI KERANA ALLAH TAALA.. :)


Comments

  1. comei je dua tu.. hehe dah besar skrg.. lama tak masuk sini.. hee
    btw Happy Mothers Day kak Mawar :)

    ReplyDelete
  2. comel sgt.
    mcm ummi dia.
    take care mawar.

    ReplyDelete
  3. Wahh..terharunya, walaupun simple tp ikhlas..

    Btw, Nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

    insanbiasabiasa@blogspot.com

    ReplyDelete
  4. embun , kekwa.... teruskan berbakti pada ibumu!

    bahagiakan dia!

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum, betul sis... kalau anak2 buat sesuatu it surely touch our heart so deep...
    we are mothers...

    ReplyDelete
  6. selamat hari ibu.. comel tol anak2

    ReplyDelete
  7. makin comel 2 2 tu...pandai lak tu lukis lukis...

    ReplyDelete
  8. mesti sgt terharu kali pertama terima kad hasil tulisan anak :)
    wpun comot tulisannya tp itu adalah berharga
    #tampal kat meja opis

    ReplyDelete
  9. haii.. follower ke 1580

    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. alhamdunillah..... ank2 akk sgt syg kan akk

    ReplyDelete
  11. sweetnya anak-anak. dh besar dah dorang. dulu selalu baca blog ni. dek kerana busy, dah lama tak menjengah..

    Salam ukhuwah :)

    ReplyDelete
  12. subhanAllah.. comelnye 2 2 anak akak..

    ReplyDelete
  13. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  14. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  15. subhanallah..jln2 jmp blog ni..suke baca. penuh dgn cinta dan kasih. =) slm ziarah, slm ukhwah ummi yg bertuah.

    ReplyDelete
  16. mereka beruntung punyai kamu sebagai ibu... mawar

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!