Kembali Menulis..

Salam,

rindu saya tak?

hehe, lama tak post entri kat blog ni, sian blog ni dah bersawang.. penuh habuk.. bertahun agaknya tak post .. sebelum ni copy paste je post daripada fb...

terlalu banyak cerita yang nak dikongsi.. cerita yang tak dapat dikongsi.. saya akan bayar semula cerita cerita yang saya tertinggal untuk saya ceritakan di sini...

agak lama menyepi blogging sebab laptop yang sudah berusia 7 tahun mula meragam, mula buat hal, lambat , tapi masih boleh berjasa.. cuma kurang digunakan... sekarang, alhamdulillah, sudah punya ganti, moga dapat lah saya update blog selalu...

jumpa lagi...


Comments

  1. Perlahan-lahan mencari semula rentak yang semakin menjauh..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!