I've been tagged by Firjah

[Directions: Once you’ve been tagged, you have to write a blog with 16 random things, facts, habits or goals about you. At the end choose 16 people to be tagged, listing their names and why you chose them. Don’t forget to leave them a comment or tag them in your note to read this]

  1. Umur saya akan mencecah 24tahun bulan ogos nanti..
  2. I can't wait to see my baby.. hehe.. another 10weeks to go.. inshaAllah
  3. Memakai cermin mata sejak berusia 12tahun.
  4. Saya akan mula aktif mencari kerja selepas habis pantang.
  5. Dan saya juga harus continue my driving class sampai LULUS. (after habis pantang juga)
  6. Saya amat gemar makan ketam.
  7. Saya suka mengemas dan menghias rumah tapi bab memasak kurang skit.. hehe..tapi kalau nak bagi suami makan tu bole la...
  8. Berharap satu hari nanti dapat pergi camping kat hutan bersama anak dan suami.
  9. Teringin nak backpacking bersama suami dan baby.. (kalau suami nak bawak la... ;p)
  10. Sangat geli dengan ulat dan ular.
  11. Sukakan warna hijau, cyan, baby blue dan putih.
  12. Ingin mencuba bermain squash kalau ada kesempatan
  13. Suka minum nescafe panas. Kalau travel nescafe 3in1 yg mild mesti ada dalam beg.
  14. Bercita-cita ingin mengambil exam professional bila dah keje 3tahun.
  15. Favourite tv show - Oprah show, Tomtom bak!, Mari Bertaranum
  16. Em.. dah tak tahu nak tulis apa lagi ekk......

Comments

  1. TQ mawar sudi meluangkan masa menjawab tag dr firjah.. sekadar suka2 & ingin mengenali dgn lebih dekat.. nice 2 meet u..!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!