2 minggu

esok last day saya kerja kat tempat kerja saya sekarang...hm, dan saya ada 2 minggu cuti sebelum lapor diri ke tempat kerja yang baru.. huhu...

berdebarnya, excited dan gemuruh juga!

sebabnya..
posting tak tahu lagi kat mana..
hari-hari tengok laman web, belum update lagi.. yang pasti tarikh lapor diri 1hb or 2hb Feb 2012
kat mana tu masih menjadi tanda tanya lagi.. huuuu...

sekarang tempat saya kerja ni dekat sangat dengan rumah.. tak sampai lima minit dah sampai..isi minyak kereta pun sebulan sekali je kot! hahaha.. punya la dekat kan.. ofis hour lak.. paling lambat balik kul 7... dalam 7.04 minit dah sampai umah.. ahahaha...

tapi kerja yang baru nanti...kat mana ye? pastinya jauh dari rumah..
tapi saya anggap ini sebagai satu langkah baru untuk saya lebih berani dan tabah...
demi masa depan yang lebih terjamin di tempat yang baru, saya harus berani mengambil cabaran.
harus berani dan yakin..
chaiyok mawar! 
cewah... (motivasi diri sendiri, walhal debar..)

hmm.. dalam masa 2 minggu ni saya ada banyak plan.. masih ada urusan yang perlu diselesaikan..sejak kerja, urusan tergendala sedikit.. huhu.. time cuti ni la nak ambil masa untuk selesaikan semula perkara-perkara yang pending.. huwaaaa... sempat ke tak agaknya ye nak buat semua benda dalam 2 minggu ni... isk isk...

apa pun, saya pasti akan merindui tempat kerja pertama saya ni..
Richworks Corporate Services Sdn Bhd
Terima kasih Dr Azizan Osman,Puan Hasdiana, Jerry , Nasrul, Zizan & Richworks team...
:)

"semoga anda kaya dan berjaya dunia akhirat"




Comments

  1. go go go kak mawar! semoga berjaya dunia akhirat. selamat menempuh kerja di tmpt baru ye :)

    ReplyDelete
  2. Smg nur terus berjaya di tempt baru.... Ameennn

    ReplyDelete
  3. me doakan yg terbaik utk nur..amiin

    ReplyDelete
  4. Selamat untuk segala-galanya ye Nur :)))

    ReplyDelete
  5. mawar, baru saya tahu awak rupenye salah sorang dari richworks team...
    =P

    ReplyDelete
  6. Semoga terus berjaya dengan kerjaya baru.

    ReplyDelete
  7. Mawar, good luck tempat kerja baru dan dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
  8. Mawar, good luck tempat kerja baru dan dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum baya sehat..terkejut yana bila baca entry ni..

    "apa pun, saya pasti akan merindui tempat kerja pertama saya ni..
    Richworks Corporate Services Sdn Bhd
    Terima kasih Dr Azizan Osman,Puan Hasdiana, Jerry , Nasrul, Zizan & Richworks team..."

    Alhamdulilah baya dah dapat tempat kerja baru...happy for you dear =)

    ReplyDelete
  10. Saalam,
    awak dapat keja di LHDN ye? saya pun dapat, tapi tepaksa tolak...

    ReplyDelete
  11. semoga sentiasa di dalam ketenangan.

    ReplyDelete
  12. kenapa mawar tinggalkan co lama kalau lebih dekat dengan rumah?tak secure ke? ceritalah ;-)

    ReplyDelete
  13. shahrina shahbudinJanuary 15, 2012 at 4:38 PM

    tahniah dpt kejer baru..
    sy tumpang gembira...
    nnt dpt bonus byk leh melancong..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days