Hi blog.. u miss me?

I'm back!
InshaAllah.. lepas ni more sharing in my blog... sbb dh jumpa application yg mudah nak sharing and post entry kat blog which is mcm dalam gambar kat bawah.. cuma disadvantage nya tak boleh nak edit gmbr ikut mana yg kita suka... or maybe sy yang tak tau??..anyone yg tau boleh bantu saya? Hehe...


Comments

  1. blogger ni memang limited kak, cuba apps blogtouch... kalau ada... sebab apple kalau pakai blogtouch memang best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks.. nnt sy try cr apps tu kalau ada kat android la..

      Delete
  2. @Farah Waheda Wahid Fara, thanks.. selama ni saya pon guna blogger je kat ipad. Dah lah senang terdelete post!

    ReplyDelete
  3. lin guna android... pernah cari app lain, tp tak best. macam susah. guna blogger je. tp tu la.. boleh tulis panjang2 letak gambar no caption... janji ada.

    ReplyDelete
  4. Salam.. Oo blogger ye. Nnt nk cuba sbb LM guna blog space selama ni

    ReplyDelete
  5. pakai Google Chrome je update blog..

    ReplyDelete
  6. Haah kan.. betul juga... google crome pun ok gak... tq sbb bgtau.. hihi

    ReplyDelete
  7. Susah nak update pakai smart phone apatah lagi phone lain huhu.. kene cari masa lapang nak update kat Komputer gak puas hati hahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan !!.. hehe.. sbb tu skg susah benar nak update blog..

      Delete
  8. Upload gambar dulu..save guna apps tu..pastu login chrome..edit by inserting text..

    ReplyDelete
  9. owhh ok baru tau heheh..ok nk download skrg hhe

    ReplyDelete
  10. @Lydia Miza
    blog space ok ke LM kalau guna android

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!