Tempah Cotton Sekarang!!!

Buat julung-julung kalinya tempahan kain cotton Pakistan kini dibuka! Terdapat pelbagai pilihan cotton bermutu tinggi dengan harga yang sangat berpatutan. Dah tentu lerr... Hehee... Sebab aku bukan nak berniaga sangat... Saje suka2 je sbenarnya buat benda ni disebabkan permintaan yang sangat tinggi. Sekiranya berkenan, anda boleh menempahnya secara online sekarang! Walaubagaimana pun, tawaran ini hanya dibuka kepada rakan-rakan dan saudara-mara kepada Mawar Nafastari & Nafastari sahaja. Harap maklum.

Kurta = baju tradisional Pakistan, juga boleh dibuat baju kurung.
Syarwal = seluar, juga boleh dibuat kain untuk baju kurung.
Dupatta = selendang besar, ukurannya sama besar dengan fabrik bahagian Kurta.


001 (booked by aifa)
2 pieces (kurta + syarwal) RM25.00


002 (booked by Aifa)
2 pieces (Kurta + syarwal) RM25.00


003 (booked by Aifa)
2 pieces (Kurta + syarwal) RM25.00


004 (booked by Aifa)
2 pieces (kurta + syarwal) RM25.00


005 (booked by Dee)
2 pieces (kurta + syarwal) RM25.00


006 (booked by Dee)
2 pieces (kurta + syarwal) RM 25.00


007 (booked by Zati)
2 pieces (kurta + syarwal) RM25.00


008 (booked by Maklong)
2 pieces (kurta + syarwal) RM25.00


009 (booked by Dee)
2 pieces (kurta + syarwal) RM25.00


010 (booked by Dee)
2 pieces (kurta + syarwal) RM25.00


011 (booked by Tasha)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM30.00


012 (booked by Aifa)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM30.00


013 (booked by Zati)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM30.00


014 (booked by Tasha)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM30.00


015 (booked by Nurra)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM30.00


016 (booked by Aifa)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM50.00


017 (booked by Emma)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM50.00


018 (booked by Tumpangberteduh)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM50.00

019 (booked by Dee)
3 pcs (kurta + syarwal + dupatta) RM60.00

Tempahan boleh dibuat di ruangan comment di bawah. Tempahan akan tiba di Malaysia pada 4hb October 2009. Fabrik yang telah ditempah akan disahkan oleh kami dan akan segera ditandakan sebagai booked (instead of available). Bayaran boleh dijelaskan semasa barang diterima nanti. Terima kasih, selamat menempah! ;-)

Comments

  1. salam baya...kite nk tempah gak bley?..kite sgt suke cotton..sgt sgt suke...

    kalo bole nak:
    1psg=oo7
    1psg=013

    payment cmne?cehhh,tros tnye payment tu..hikhikhik..

    ReplyDelete
  2. tq tq baya~~ suke suke...hehehe

    kita nak tempah yg 008
    eheh..tq ummi nada~ hihi

    ReplyDelete
  3. Pengesahan tempahan:
    007 & 013 telah ditempah oleh Zati.
    008 telah ditempah oleh Maklong.

    Zati, bayaran boleh dibuat semasa barang diterima nanti.

    Terima kasih atas sokongan anda! :-)

    ReplyDelete
  4. pengesahan tempahan :
    003 telah ditempah oleh Aifa

    terima kasih..

    jual, jual, jual! mek, mari tgk kain lagi ni.. wahahaa

    ReplyDelete
  5. Baya aku nak lagi

    001,002, 012

    mem, ada lain x...013 tu kalo ada lebey aku nak.. kale ape pon x kesah corak cmtu.. ada org nak neh! :)

    ReplyDelete
  6. sori.sori.sori, baya! nak lagi satu. 004, sorila pagi2 ni rambang mate.

    ReplyDelete
  7. Baya, nk tempah yg no 3 & 12 leh x? nak due je la dulu..hehe..;)
    klu dupatta tu selain buat selendang bleh buat ape ye?

    ReplyDelete
  8. Pengesahan tempahan:
    001, 002, 004 & 012 telah ditempah oleh Aifa

    Tasha, maaf sgt2, awak terlewat sikit je dari Aifa, dia chup dulu. Semua kain ada satu je. Jadi tak dpt nak supply yg same design kat awak.

    Dupatta tu boleh buat baju jugak.. nak buat blouse ke, nak jadikan kain pun boleh jugak. ketiga kain tu sama besar je..
    sorry k tasham try booked yg lain which is available ye yang! ;)

    ReplyDelete
  9. Baya, xleh dapat yg corak same color lain ke? huhu

    ReplyDelete
  10. a, cop dulu no 11 tuh k..

    ReplyDelete
  11. Baya, kite tau yg anonymous tu - tasha.

    ala baya....xde lain ke lagi?

    ReplyDelete
  12. baya, awk ade nk ambik stok lain x?
    so setakat ni kite tempah no 11 je la.
    tp klu awk xambik stok lain, kite nak no 14. klu ade stok lain, bgtau kite tau..

    kesimpulannye:
    no 11 - 1
    no 14 - 1 (klu xde stok lain)

    ReplyDelete
  13. baya,kte nk yg ni..

    006,009,010,014 n 019

    sume 1psg je k
    nnt nk byr cmne?

    ReplyDelete
  14. Pengesahan tempahan:
    011 telah ditempah oleh Tasha

    em tasha, kite tak sure lagi ada stok lain ke tak sbbnya bergantung pada muatan beg kite nak balik msia nnt.i'll inform if ada yek. so camana 014? nnt kang org lain booked ni..

    ReplyDelete
  15. ok confirmed! no 11 & 14 k...thanx baya

    ReplyDelete
  16. Pengesahan tempahan:
    006, 009, 010 & 019 telah ditempah oleh Dee

    014 telah ditempah oleh Tasha

    016 telah ditempah oleh Aifa

    ReplyDelete
  17. waaaa...hangat2..di pasaran..hehe
    baya..thnx ek..

    aifa..borong2..hehe..bkn sng kn.. kte sbb xde bajet je..hehe..klau x..
    hehe..

    ReplyDelete
  18. baya,nak yang 017 tau...thanx


    -emma-

    ReplyDelete
  19. baya lg 1 005..

    thanx..t jmpe konvo:)

    ReplyDelete
  20. Pengesahan tempahan:
    017 telah ditempah oleh Emma.
    005 telah ditempah oleh Dee.

    Trima kasih!

    ReplyDelete
  21. waahh...laku sungguh prodk baya...tgk2 smue dah hbs ditempah..klu ade stok baru bgtau ek...:) klu bleh nk yg chiken braza tuh..dpt 1 pun jdila..
    btw, thanx a lot ye ummi nadaa!!

    ReplyDelete
  22. ala...lupe lagi tulis name kat komen kat atas nih..

    ReplyDelete
  23. ala....cepatnye korg book...
    cmne ak nk book...

    -nadianaser-

    ReplyDelete
  24. mawar kain utk

    009 ngn 017 wane pink tk de stok lagi tk? datul nk wane pink boleh tk? plis mawar..

    ReplyDelete
  25. waa..baya x d lagi ke..sume hbs dah di borong nagn kwn awak ni...ni br bukak...kat office x bley nak bukak2 lmn2 web cenggini..x pe la..x d rezeki nama nyer

    ReplyDelete
  26. Cannttiiiikknnyaaaaa.....
    Alah kalu akak order sekarang pun tak leh buat baju kurung lagi.
    Tunngu lepas beranak baru boleh bergaya sakan.

    Tahun depan ajelah akak masuk order.

    ReplyDelete
  27. salam baya amboi giat bisnes ek..erk nk tempah lgi bole ka?heheh

    ReplyDelete
  28. kak aisyah,
    boleh, msih ada lg 2 tahun lebih kami di sini. :)

    sofia,
    betul ke nak ni? kalau nak kite letak nama awak ni.

    ReplyDelete
  29. salam baya..nie kak azna kakak kepada aliah...tak ada lagi stok ker kain2 tu...semua dah kena chup ngan aifa nie,tak sempat nak chup gak....btw nnt jul lagi nyer...akak nak lah

    ReplyDelete
  30. Pengesahan tempahan:
    018 telah ditempah oleh Tumpangberteduh (Sofia).

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  31. salam mawar,,
    saya ex staff nafastari...baru ni ade order 1 tapi ingat nak cancel la coz tgk ade yg lagi best ni...kalau tak keberatan la saya nak:
    015-1pasang
    002-1pasang
    011-1pasang
    012-1pasang
    007-1pasang

    ReplyDelete
  32. nurra,

    maaf, sbnrnya kami hanya menjual sepasang sahaja setiap satu yang dipamerkan di dalam gambar di atas. Dan kesemuanya telah di booked. mungkin anda boleh memilih kain yang available sahaja.

    terima kasih menyinggah


    mawarnafastari

    ReplyDelete
  33. nurra, yang 015 sahaj available. kamu mahu?

    ReplyDelete
  34. ok. mawar tq 015 ok gak

    ReplyDelete
  35. pengesahan tempahan:

    015 telah ditempah oleh nurra

    ReplyDelete
  36. hehe, sy baru terbaca... xpe la kak nur, semua dah di booked kan. xpe la. len kali la.

    ReplyDelete
  37. Salam,

    Hi Mawar! Saya baru je terjumpa blog mawar ni...dan berminat tuk beli kain2 cotton ni, tapi kebykkan nye saya tgk telah ditempah (booked)..masih ada lagikah stok yg baru...saya berminat tuk membeli....berapa harga baju & kos penghantarannaya....looking fwd to get news fr u....thanks a lot....

    ReplyDelete
  38. Baya, boleh tempah lagi ke ni?

    ReplyDelete
  39. Aku terlewat...huhuh...sadis giler!!ko jual la lagi. buleh aku beli.nk wat baju tema untuk famili ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!