What's inside my handbag?

Sunday, December 30, 2012

Amboi, tajuk ongputeh, tapi nak tulis kot melayu je... heheee...

sejak jadi mak orang ni.. saya tak pandai dah nak pakai handbag kecik2, comey2 yang boleh letak beg duit dgn handphone je... sangat tak menepati ciri2 seorang ibu yang ada anak kecik dua orang!

jadi.. saya akan pakai handbag yang besar yang boleh letak gajah  dalam tu.. heeee...
semua mak nenek saya boleh letak... dari purse, handphone, buku, diari, pen, bedak baby, pampers anak, charger, etc....

tp dalam banyak2 benda tu.. kadang2 benda yang tak diduga ada dlm handbag tu itu...

seperti apa ye?

kadang2 bila da sampai ofis, nak amik duit dlm handbag tu.. tibe tengok...
ada....

1. kereta mainan!

hari berikutnya,..

2. anak patung si kecik!

hari lain plak.,..

3. gula2 yang melekit, dah dibuka, tak habis makan...

dan kadang2 jugak..

4. coklat yang dah lembik...

!@##%^%*&^%%$^#*(&^%#

urgh! salahkan siapa ye? embun ke kekwa punya keje ni????????

14 comments:

Angah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sweet lah citer you ni...angah blom nak behandbag besar gajah lagi, tapi yang kompom h/bag angah mesti muat sekaki payung!

kusyi said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

haha. saboo jela kak mawar. XD

RYS AREESA NASIR said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hu hu... betul sangat tu... mmg begitulah adanya bila jadi mak ni

❤Kamsiah❤ said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe...anak2 punya keje...
akka pun suka handbag besar gedabak...boleh sumbat mcm2..

Fifi Nadhrah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

saat2 yang pasti kite akan rindu satu hari nanti.. bile anak da besar panjang.. mesti buat kite tersenyum bile teringat semue tu.. :)

aimi adilah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

kihkih...kelakar r... mesti akk tersenyum kan bile tgk bnde2 tu ade dlm beg akk =)

Cik Eka said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehehe

kalo eka,macam2 sumbat.tak heranla kalau putus talinya..

haha

p/s: buku hikmah yang tersirat dah sampai..

http://ekahafizy.blogspot.com/2012/12/buku-nafastari-hikmah-yang-tersirat.html

YaNa said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

salam....nur @ mawar....sy dah selesai baca buku hikmah yg tersirat...byk menambahkan ilmu sy secara tak langsung byk pengajaran yg terselit...tahniah...arwah nafastari membuka minda saya...terima kasih...semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 yang soleh....

CT said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Salam...Nur..hihihi..tgelak beso akk baca entri nih :)

Aku Dan Kalam said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Betul tu Mawar. Saya pernah bawa beg ke sekolah, terlupa nak kemas, saya bawa pampers anak ke sekolah haha

hainom OKje said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

Biasalah mawar.... dulu masa Okje anak kecik pun sama ...bag berat sebab kadang tu tertinggal botol susu lupa nak keluarkan ( ada ke?#$)he..he... tapi bila dah anak besar ni bag tu berat jugak ...tah apa dalam tu...barang sendiri pulak kot!

NORMALA TOHET said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hahahaha....
mcm2 ada...!!! ;)

Linda said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

sama la kita... arini bukak ada kete, esok ada toys dia, esok lg ada tabung dia, esok lg ada stokin tido dia... ada satu kali tu, remote dlm handbag.. ish ish anak.. sweet sgt la kamu ni...

Kisah Kasih Kimah said... Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates

hehe..selalu berlaku mcmni.. bila jenguk handbag dkt ofis..wahh ada bermcm bentuk lego..bila blk umh tnya si abg..katanya.. 'mummy tlg jaga la robot abg..nti hilang..'.. sebab ni la sy tak boleh tak rindukan ank2.. :)

Post a Comment