eh dah boleh la!

setelah beberapa bulan tanpa laptop untuk menulis blog.. skg dah kembali menulis guna laptop kesayangan encik suami... alhamdulillah.. mujur ada cousin yg mahir dalam bidang IT ni... dialah yg tolong baiki kan laptop kesayangan ni...

bila dah lama tak guna, rasa kekok pula nak menulis...

rasa mcm nak share macam2 kat sini....

tp takde idea ... idea saya byk dtg bila sedih dan kecewa je.. bia la agaknya nak memulakan entri dengan title yang gembira ye??

mgkin nnt sy ceritakan kisah embun dan kekwa di sini....

tunggu.......

Comments

  1. Alhamdulillah...tentu ianya kaya dengan sentimental value kan mawar...

    ReplyDelete
  2. menulis lah nur..kak zu tak sabar nak membaca nya.

    ReplyDelete
  3. Nur..samada cerita duka atau gembira..luahkan saja ...ramai yg menanti utk membacanya

    ReplyDelete
  4. Biasa la.. Hati nurani nur yg sgt keibuan.... mmg sensitive person.. :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. saye tak kesah cerite ape pon.. saye suke bace.. :)

    ReplyDelete
  6. glad to hear that the lappy is ok now ;)

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak dgr cerita awk...
    baya kalau sudi jengah la blog kiter ye..

    ReplyDelete
  8. Salam. Cerita suka duka,jika dikongsi
    akan meringankan apa yang ditanggung..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days