sudah terbit!


Comments

  1. in sha allah,cuba dapatkan buku ini.

    ReplyDelete
  2. Salam mawar,
    alhamdulillah..insya allah akan dapatkan buku ini

    ReplyDelete
  3. nur catatan dr entri blog arwah ke?sbb entri dlm blog arwah pun dah mcm jurnal syok sgt baca

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kak... akhirnya yang ditunggu-tunggu muncul juga...tahniah... dan al-fatihah buat arwah...

    nak cuba dapatkan juga senaskhah...

    ReplyDelete
  5. kene cari ni.. nak nak.. tahniah kak..

    ReplyDelete
  6. Tahniah mawar.. insyaAllah nak beli buku ni

    ReplyDelete
  7. alhamdunillah.... rezeki akk and ank2 =)

    ReplyDelete
  8. Tahniah mawar :)
    sy akan cuba dapatkan..

    ReplyDelete
  9. tahniah!!
    boleh bagi link or phone no or nama bookstore yang jual buku ni?tak sabar nak baca.thanks mawar

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah akan cuba cari buku ni..
    mudah2an ada di jual dibumi Sabah ni...
    jatuh cinta, 1st time singgah sini.
    salam kenal..singgah follow sni #1455

    ReplyDelete
  11. mana nak dapat buku ni ye kak nur

    boleh bagi list yg jual?

    ReplyDelete
  12. any bookstore ke ade buku ni kak mawar?

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah, tahniah untuk nur sekeluarga.. semoga naskhah ini menjadi saham akhirat buat arwah...

    ReplyDelete
  14. beli online

    http://www.galeriilmu.com.my/index7.php?PageSelId=70

    ReplyDelete
  15. kena cari di kedai buku terdekat ;)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. elok rasanya mawar share macam mana nak dapatkan buku ni :)

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum..
    just bought via online..Alhamdulillah..
    anyone interested can order via below link..@RM19.00 FREE Postage

    http://www.galeriilmu.com.my/index7.php?PageSelId=27

    tahniah untuk mawar dan keluarga.
    semoga roh arwah digolongkan di kalangan mereka yang beriman.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!