How to buy buku nafastari?


Assalamualaikum ! 

As for now buku  Diari seorang diplomat, hikmah yang tersirat buku tu belum ada kat semua outlet.. so boleh beli tru online je dulu...

For those yang nak beli buku online. Hope this one helps you.

follow this simple instructions:

1.       Pergi ke http://www.galeriilmu.com.my
2.       Scroll ke bawah dan akan ada paparan seperti di atas. Click “Buy Now”.
3.       Akan keluar paparan seperti di bahagian bawah gambar. Click “Checkout” untuk proses seterusnya. (kena register dulu if u r 1st time customer, register mudah je, mcm register emel)


Selamat Membeli! J



Comments

  1. xcted sgt tggu buku ni smpai kat tgn sayer..tpi sbbkn bnjir ni phtaran d bekukn buat 2@3hri ni..tq jgk untuk mawar..tlng sy dprkn buku ni ye...

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah dah proceed utk beli..

    tak sabar nak tggu buku sampai

    ReplyDelete
  3. Ada... tp blum lagi....tahun dpn release

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days