Shah Alam ke Kuala Terengganu

I'm officially staying with my hubby now! yeay!!!!!! hampir setahun (next month) kitorang kahwin, but we stayed separately atas sbb saya masih study di uia gombak, manakala hubby plak bertugas di kuala terengganu. jadual kami sepanjang 11 bulan berkahwin:
  • Dec 2007 - Mac 2008 - saya kena ulang alik dari gombak ke kuala terengganu setiap khamis dan balik ke gombak hari ahad malam. (ehem, jauh tak? well, bila dah selalu, rasa macam dekat je)
  • Apr 2008 - July 2008 - Staying with hubby in Kuala Terengganu coz i did my practical training in KT.. (hehe.. saje je cari tempat bersama suami terchenta~)
  • July 2008 - Okt 2008 - Hubby plak yang kena berulang dari KT- Shah Alam.. (haha, padan muka dia! hikhik.. takdela, give and take la kan.. that's what we called compromise )
  • Nov 2008 and forever - staying with hubby :)
tapi... sedihnya, jauh dari family ku... dari Shah Alam ke Kuala Terengganu kini aku berhijrah..
gonna miss my family so much! :(

my beloved siblings ( aeney,me, bamie and aeh)


Comments

  1. yeay~!
    im hepi 4 u..
    isk..isk..isk..
    ko x miss ak ker???
    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. omg keciknya dunia!!!
    is that aini mastura and romizi???

    im her friend at seafield, and my bro zainal is romizi's close friend =)

    and saya pernah sekuliah dgn your husband @ aikol.

    afzan harrison

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!