Kini

yes! i'm done with my final semester, final year in international islamic university..
fuh, hampir 1 tahun setengah di matriculation uia, dan 4 tahun di uia gombak, finally, i'm done!
alhamdulillah, moga2 lulus dengan baik ( nak cemerlang.., but i know my level .. uhu). Result bulan December ni.. doakan gue lulus ya.. cuma ada 4 paper je.. hopefully LULUS!!!!!!!!!!!!

berakhirnya pengajianku di UIAM, maka bermulalah hidup baru ... kini,
  1. aku menetap di kuala terengganu bersama encik ahmad :)
  2. sedang sibuk menghantar resume
  3. menanti untuk ditemuduga
  4. moga dapat kerja best dan semestinya halal
  5. menjadi surirumah sementara
  6. full-time blogger,FB and Friendster :)
  7. experiment masakan yang belum pernah aku masak sebelum ni
  8. tak sabar nak rasa 'kick' from my 1st baby

uhu... rasanya tu je kot buat masa ni.. nanti i update lagi ye!

Comments

  1. aiyoooo..
    full time 4 fs,fb n blog..
    temporary 4 housewife..
    ekekeke..
    sgt bijak..
    i like~!
    weyh, jauh mu neyh..
    nt jarang arr trn s.alam eyh??
    huhu~
    cmne nk jpe baby neyh??

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!