Body Clock terkejut!

Hampir 2 minggu masuk kerja... 

letihnya.... hihihihi... tapi seronok... jadi SUPERMAK gitu... pagi2 anta si Kekwa ke taska.. seronok je dia duduk dalam baby car seat tu...lepas tu pergi kerja... saya drive kereta satria abang saya ke tempat kerja... terima kasihla abamie kasi pinjam kereta tu dulu sementara waktu ni ye... kereta tu kereta manual... hari2 berdebar2 je drive.. sebab kawasan rumahku berbukit bukau.. hahaha... setiap hari harus ada teknik imbang minyak...kuang kuang kuang... Tuhan je yang tahu betapa berdebar-debarnya saya setiap kali membawa kereta... hu... mungkin lama2 nanti biasa la kot ye tak?

hmm... balik kerja je dah letih... tu nasib dapat yang dekat je dengan rumah.. kalau kerja jauh2 kat KL, adoi, pengsan kot bila balik... huhu... nasib baik dekat, ada la masa nak spent dengan anak berdua yang chomey lote bila malam.. duk layan2 diorang berdua je la, rindu sangat! maklumla dulu 24jam melekat dengan anak je... skang dah lain, jadi kejutan budaya sikit la... sampai nak update FB or blog pun rasa macam takde masa... lebih baik gunakan masa tu layan budak berdua tu.. heheehehehe....

sekarang ni masa tulis ni anak2 tengah tido... terjaga malam sebab lapar... err... okayla.. nak pegi makan biskut cicah nescafe jap la.. nanti rajin saya update lagi la ya... 

* bagus juga sibukkan diri ni, masa yang berlalu rasa cepat je... harap peredaran masa buat aku lebih tabah dan sabar ... hm....aku tak sabar nak jumpa nafastari di SANA nanti... :)

Comments

  1. salam. semoga tabah menempuh segala ujian. harap terus maju untuk mendidik dua permata, agar menjadi puteri solehah. saham untuk akak dan suami akak di sana kelak. saya kagum dengan akak :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. pengalaman mengajar erti hidup...semoga lebih tabah dan gembira disamping anak2 dan keluarga =))

    ReplyDelete
  4. A'kum mawar. Padanla dh lama juga tak update cite mawar. Oooo good job!! Mula2 mmg rasa cmtu nnti lambat laun akan ok. Ada masa update ye entry. U r a strong girl!!

    ReplyDelete
  5. Bestnye kan...?huhuhu...A'lillah la Mawar da gumbira2 smule...btw,tlg doakan akak dpt keje juge ek....

    ReplyDelete
  6. hehehe, memula terkejut la, lama2 jd biasa la tu, mg mawar terus ceria n tabah..... :)

    ReplyDelete
  7. salam..tahniah n moga majujaya. Alah bisa tegal biasa...Anak2 tentu akan lebih gembira dan memahami keadaan.

    ReplyDelete
  8. salam.. saya pun masih baru drive keta... sama la rasa mcm kak mawar... berdebar2.. berpeluh juga la nak parking.... huhuhu....

    ReplyDelete
  9. salam mawar...mula2 tu mmg la takut2kan...lama2 nanti insya Allah mawar akan dapat biasakan diri memandu kereta manual ni :)



    *wani doakan mawar dipertemukan semula nanti dengan nafastari suatu hari nanti

    ReplyDelete
  10. Nanti badan dah biasa, insya Allah dah x terasa penat sangat.
    All d best dear~

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum Mawar

    Syabas Mawar berani drive sendiri wpun baru dpt lesen....mmg yakin Mawar boleh.moga Mawar dpt sesuaikan diri dgn jadual harian yg padat dan tugas di pejabat.juga Kekwa di taska..moga ceria dpt kwn2 baru. .all the best buat Mawar...

    ReplyDelete
  12. semoga mawarnafastari menjadi 1 nama kekal dan tidak akan berpisah dan moga dipertemukan kalian dialam yg 1 itu..amin..

    ReplyDelete
  13. Didoakan yang terbaik buat adinda Mawar di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  14. shahrina said

    tahniah mawar dh dpt kejer n dpt lesen memandu...

    k semoga mawar menjaga embun n kekwa sebaik mungkin yaaa

    ReplyDelete
  15. semoga terus tabah harungi dunia baru mawar!! kagum sangat dengan semangat kamu!!!

    peluk cium kekwa dan orkid!!!

    ReplyDelete
  16. ape daa terjaga malam minum neskepe... haha

    ReplyDelete
  17. as salam..
    nk gelak dulu. hahaha! kite same la! kalo bawak manual car, berdebar2! takut kat area berbukit, then kena stop! humang!! haha! lagi satu saye takut kat traffic light.. kut berenti nantinya mampussss... lol!
    mase mule2 nak gerak pon paranoid jugak! takut baru jln sikit, gek gek gek them mampos! aduiii malunye.. lol!

    good luck then! ALLAH sayang hambaNYA yg sabar! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!