NAFASTARI - travelog in BOOK

InshaAllah, akan diterbitkan buku Nafastari travelog-Pakistan, sekarang masih dalam proses edit mengedit..
:)

Alhamdulillah,syukur, dapat tunaikan hasrat Nasfastari untuk jadi penulis...
Semoga buku itu dapat dijadikan pahala yang mengalir buatnya di alam sana...
Amin,...

Comments

  1. Salam Mawar,
    Terlalu suka baca blog kamu...bukan sb suka dgn dugaan yg kamu hadapi, tapi sy terlalu beremosi bila membacanya, sy jugak seorg ibu...kamu terlalu tabah...semoga mawar nafastari akan sentiasa tabah ye...sayang kamu mawar...jaga diri & anak baik-baik...~elyza~

    ReplyDelete
  2. amin....semg bertambah rezeki kak mawar n anak2...^^

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Gagahnya anda berusaha untuk si dia.

    ReplyDelete
  4. Sy pasti akan dapatkan buku itu jika dah diterbitkan nanti!

    Kerana sy sgt meminati tulisan nafastari :)

    ReplyDelete
  5. looking forward to hv it one.. kamu juga boleh menulis spt en. ahmad, mawar.. mungkin kamu boleh menghasilkan satu buku satu hari nanti.. jadikan budaya mencari ilmu & membaca sbg satu amalan!....
    smg Allah sntiasa membantu & memudahkan urusan kamu sayang.. :)

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan kak,
    thniah kak...smoga akk tabah ari2 akn dtg..=)

    ReplyDelete
  7. Salam mawar, kiranya boleh saya tahu terbitan mana buku tersebut. Saya juga teruja sungguh dengan perkhabaran ini.Terima kasih

    ReplyDelete
  8. Tahniah & syabasssss mawar...dgn usaha gigihmu sbgai seorang isteri, mesti arwah berbangga serta beruntung memiliki kamu...teruja juga mendengar ttg p'kabaran ini..wlu siapa pun kamu & bgaimana pun sy...jujur mmg saya amat beremosi apabila membaca setiap n3 kamu & berminat & kagum dgn gaya penulisan NAFASTARI....InsyaAllah sy akn cube dptkan juga buku Nafastari..minta Nur update apabila buku sudah dikeluarkan beserta dgn detail terbitannya...

    ReplyDelete
  9. let me know bila buku tak dah boleh dapat k...pernah menetap di Karachi dulu, so memang nak baca travelog tu..hehehe

    ReplyDelete
  10. menarik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. aini!! nnt sy nk jd org ptama yg bli..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!