Kenali Kekwa






  • Kekwa sekarang dah nak masuk 6 bulan.. bulan depan genap la 6 bulan...
  • Kekwa character dia berbeza betul dengan kakak dia..
  • Kekwa ni manja dan tembam..
  • Dua tiga hari ni dia asyik meragam je.. suka sangat nangis kuat2.. pastu bila orang dukung baru senyap...
  • Kulit Kekwa dah makin cerah.. mungkin sebab pipinya yang tembam .. rasa nak gigit2 je.. dah la bila menangis tu buat mulut manja.. isk,isk.. geram sungguh rasa...
  • Si Embun tak habis2 cium adik dia.. rasanya lebih 10 kali kot dalam sehari dia cium adik dia.. kadang pukul jugak adik dia.. hm... sabar je la.. kakak membuli, adik mengadu(nangisla)
  • Kekwa dah pandai meniarap, tapi dia jarang buat aksi meniarap sebab dia suka menangis, pastu tok mama dia suka nak ambil dukung, jadi tak sempatla wawa nak explore dunia meniarap dia tu.
  • Susu ibu pastilah menjadi pilihan Kekwa sejak dia lahir sampaila sekarang.. mudah-mudahan sampai genap umurnya 2 tahun... amin...
Sekarang Kekwa tengah tidur, jadi ummi boleh la main2 fb sambil update blog.. :)

Comments

  1. geram..geget kang!..muka lain dari embun..character pun lain..mak saya kata 10 anak dia ada 10 character yang berbeza....:)) take care mawar..peluk cium untuk embun n kekwa...

    ReplyDelete
  2. nak tambah lagi..muka kekwa sangat ebrbeza dengan kaknye embun...hehe
    gambar yg atas sekali tuh dah macam si Myra dah..geram kan dengan budak tembam ni macam nak geget2 jer pipi die.kekwa dah start solid food ke baya?

    ReplyDelete
  3. salam dik,

    maaf - air mata menitis sebenarnya..

    banyak persamaan antara kita - anak kita yg sulung sama2 2 tahun,

    anak kedua kita dilahirkan pada tarikh yang sama - 5/12/2010 cuma akak awal sedikit..jam1.12 thari..

    cuma akak nak ucap takziah untuk kehilangan si dia..adik betul2 buat akak nak balik dan cium tangan suami...

    ukhwah fillah

    kak izah

    ReplyDelete
  4. embun ikut muka nafastari n kekwa mcm muka kamu

    ReplyDelete
  5. Comel sangat. Baby sy dah berumur 2 tahun 6 bulan masih menyusu badan, tak sampai hati pula nak pisahkn. Semoga kekwa sentiasa comel, ceria , sihat dan menjadi penghibur hati umminya.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days