Embun & Baju Kurung


Embun sangat gemar memakai baju kurung, selepas mandi, Embun akan ambil sendiri baju dia. Dan pilihannya selalu mesti baju kurung!

Kata alangnya(kakak saya); "dia ni mcm okid! suka pakai baju kurung, tapi perangai macam boy, nakal!!!" hihihihi...

Lihatlah aksi anak dara saya cik embun ni memakai baju kurung

waktu hari Aqiqah Kekwa di Islamabad, si kakak ni sibuk nak try tilam adik.. hihi

Eidulfitri 2010 yang lepas..

Baju kurung pertama yang dijahit oleh ayah

Comments

  1. embun yang comel.saya doakan embun dan kekwa menjadi anak yang solehah.dan untk kak mawar moga Allah berikan kekuatan padamu.kak mawar insan terpilih ^ - ^....insyaAllah,pengorbananmu diberkati Ilahi:).....

    ReplyDelete
  2. comelnya... moga embun dan kekwa menjadi muslimat yang solehah dan mendoakan ayahnya di sana. harap2 lepas ni kak wawa pun dapat baby girl..

    ReplyDelete
  3. Jarang bebudak suka pakai baju kurung. Caiyolah Embun.

    ReplyDelete
  4. baju yang ayah jahit tu kene simpan sampai bila2 sampai Embun besar. bangga weh bole bitau orang kata baju tu ayah saya yg jahit! hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days