Allah tahu kalau pun kita tak bagitahu

Saya sayangkan dia........... sayang dia sampai bila2...
Saya rindu sgt dekat dia..... rindu yang tak pasti sampai padanya?...

Tiap hari saya mengadu dekat Allah, yang saya rindukan dia..
saya tak mengadu pun saya tahu Allah tahu saya rindu dia...
Saya cuba untuk sibukkan diri saya..
tapi dia tetap dalam hati saya...
walau saya sibuk mana pun, saya tetap ingat dia...

Saya harap Allah berikan saya ketabahan dan kecekalan hati supaya saya terus bersabar dan terus sayangkan dia..kerana dia ayah kepada anak2 saya... kerana dia... cinta pertama dan akhir saya...

mawar sayang nafastari sepenuh hati

Comments

  1. assalamu'alaykum mawar..saya baru kenal blog mawar ni dalam last week..banyak entry2 mawar yg membuat saya insaf..terima kasih mawar..saya doakan mawar & anak2 agar baik2 saja..

    ReplyDelete
  2. rindu itu anugerah Ilahi.sabar itu indah kak mawar.moga akak tabah,yakin boleh (^^,)..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah, moga kak mawar terus sabar dan tabah..Allah sayangkan kakak sbb tu dia uji kakak..sy pon baru menemui blog ini..betul, menginsafkan dan banyak membuat saya sebak..~zahidah~

    ReplyDelete
  4. teruskan berusaha untuk tabah dan kuat hadapi ujian ini.
    Salam persaudaraan.

    ReplyDelete
  5. Allah tahu apa yang kita tidak tahu

    ReplyDelete
  6. cry again...huhuhu..

    ReplyDelete
  7. Sape yg tak sayang suami...Tak jumpa beberapa hari pun dah rindu. Inikan pula tak dpt jumpa lagi didunia ni. InsyaAllah, moga kalian bertemu kembali di SANA nanti. Moga Mawar akan terus kuat. Semakin hari, rindu tu semakin kuat. Ya...Hanya Allah shj yang tahu.

    ReplyDelete
  8. teruslah bersabar dan redha....Allah bersama orang-orang yang sabar...

    ReplyDelete
  9. Mawar, akak terbaca blog mawar beberapa hari sebelum anak akak meninggal.... kita sama2 kehilangan.... tapi kehilangan yang mawar alami lagi berat... bila akak fikir akak tidaklah berat sangat dugaan berbanding mawar walaupun akak sudah kehilangan 2 anak....Ada hikmahnya dik... kita sabar ya....

    ReplyDelete
  10. tiada kehilangan yang tidak meninggalkan kenangan...semoga terus sabar dan tabah. Insyaallah perancangan Tuhan lebih baik daripada kita...

    ReplyDelete
  11. Memori yg indah tetap terpahat kukuh di dalam hati.

    ReplyDelete
  12. sabar kak mawar...allah sayang orang yg sabar...yg pnting,akak bg perhatian pada 2 puteri akak..dan akak memng berhak untuk merindui arwah sampai bila2..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!