MAwaR punya Blog la ni

yess.. new layout.. saje je, boring layout lama..


Comments

  1. i think layout lama g okeh...skrg gelap sgt...kelamm....

    ReplyDelete
  2. mawar nak tau x,yg EE sanggup pegi godek friendster Nafastari sbb nak tgk gmbr dia..suka sgt blog dia...EE buat semua tu lps u tulis psl pertemuan korang..now dah dpt tgk lebih jelas kat sidebar...

    ReplyDelete
  3. kak, hari2 kott saya bukak blog akak.setiap kali ada post baru mesti rasa cm tak sabar nak baca apa yg akak tulis.kdg2 nasihat tu bole d gunakan tuk kehidupan sy, ape2 pon blog akak mmg the best i've been followed! gud luck akak.

    ReplyDelete
  4. EE, hihi.. nafastari mmg takkan letak gmbrnya di blog.. di blog sy pun lepas kejadian br sy letak gmbr dia...

    yela, kelam sikit.. nnt cr yg lebih kelam.. hihi.. tak, tak.. cr yg lebih cerialah.. tgh tgk2 lg ni layout best2.. :)

    asychie, thks :)

    ReplyDelete
  5. my suggestion pilih lah background blog yg ada bunga mawar dlm senarai pilihan tu.. tp warna merah garang dan sgt menyerlah..try tgk...hihi.

    ReplyDelete
  6. Salam..

    Moga2 bila bertambah ceria layout blog ini, akan menceriakan hati yang duka.. (",)

    Sungguh ujian dunia ini penuh hikmah yang perlu dilihat dengan mata hati.. (",)

    ReplyDelete
  7. suka tengok gambar nadaa and kekwa..dah besar dah..comelll..

    ReplyDelete
  8. i like your new layout..sgt sweet

    ReplyDelete
  9. yes, cantik sgt2 layout baru ni...akak pun xde lesen memandu....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!