Kekwa jalan2.. -Lahore 1

Seusia 3 hari, Kekwa sudah terima tetamu... syukur, nenek dan tokki sempat ke Islamabad, melihat cucunya yang ke 20 berapa ntah... Sempat Nafastari membawa ayah dan ibunya berjalan2 di bumi Pakistan itu.. selama hampir 3 minggu nenek, tokki dan poksu di sana..

Kekwa berusia 20 hari, ayah merancang untuk membawa kami sekeluarga- (nenek, tokki, poksu, tok mama, embun, kekwa dan ummi...) berjalan-jalan ke Lahore. Ummi masih dalam pantang ok! haha.. tapi ayah kamu nak sangat bawa bonda dan ayahandanya, jadi ummi pun ikut jugala.. takkan nak tinggal kat rumah, spooky ok rumah tu! huhu..

Orang kata, Lahore is the city of love, kalau dah ke Pakistan, wajib ke Lahore, kerana di LAhore tempat bersejarah, kotanya cantik dan city of Pakistani foods juga. Rasanya sudah lebih 4 kali kami ke Lahore sepanjang duduk di Pakistan.

Islamabad-Lahore mengambil masa 5 jam perjalanan.. So, kat bawah ni sedikit tatapan buat kenang-kenangan kami di Lahore...

Enjoy!


Nak pi sarapan...

ha, ni dia.. Halwa Puri... 

berminyak2... hoho.. kolestrol...

the chef... lalu kah? lalukan aje.....

us! :)

Embun dan ayah di Masjid Wazir Khan

unique

Ahli2 rombongan.. (keempat dari kanan juga sudah pulang ke rahmatullah seminggu selepas kami pulang dari Lahore)

anak beranak

Pakistan Zindabad!

Comments

  1. mawar, i've to lahore too last year!.. its superb n very beautiful place kan.. tapi a bit kotor lah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days