Rumahku Syurgaku

Sebenarnya aku tak boleh lagi nak cerita pasal rumah yang nafastari tinggalkan untuk aku.. bila nak tulis je, rasa sebak...tersekat-sekat di kerongkong... menggeletar jari jemari untuk menaipnya...
Apa pun aku sangat happy dapat balik ke rumah ni, rumah yang kami sama-sama pilih nak beli,yang penuh dengan barangan yang kami beli bersama sejak berkahwin (barang-barang dari Islamabad dah selamat sampai di rumah ni)..tapi tak sempat nak duduk bersama dengan dia di rumah ni.. huhu..

Sekarang hujung minggu je dapat pergi.. harap orang hantar... huhu
takpela,nanti inshaAllah, bila aku dah pandai drive, tiap hari nak pegi pun boleh..

Hm,tak nak citer  panjang-panjang pasal umah ni.. nanti kalau citer detail, korang yang membacanya pulak nangis.. huhu.. alasan, padahal aku yang tak leh nak citer, 

So,tgk gambar sudahla ye..

Dah macam kindergarden da umah ni.. hihi.. (yang kanan skali tu anak buah saya, Arissa Aqila)



Membaca amalan mulia~ reading corner at our mini library..

Rabbit import dr Pakistan.. haha.. kat msia pun ada jual yg sama!

Kita minum dulu!

mari main masak-masak bersama saya.. 

Comments

  1. semoga kalian berbahagia...
    akak doakan mawar tabah...dan sabar..
    jaga diri..kesihatan..dan anak2...

    -kakak-

    ReplyDelete
  2. besar juga umah mawar..luas hall nya bagusla kan muda2 lagi sudah beli rumah..

    ReplyDelete
  3. kakak..
    er, kakak mana ni ek.. hoho..
    terima kasih..

    cik puan nurul..
    haha.. mana ada besar hall, yg sepatutnya jdik dining hall, pun dibuat hall jugak.. takde meja makan.. sofa je lebih.. katil tido, almari pakaian pun takde lagi.. hihihi

    ReplyDelete
  4. sy suka la tgk nadaa & marwa...tgk diorg, konfem akn tringat kt ank2 sy....smg nur tabah mghadapi dugaan hdup....mnulis& truskan pnulisan anda.....sy sk follow blog nur, heeee

    ReplyDelete
  5. salam...
    nie kat kajang utama kan? laman suria kalau tak silap... u duduk blok mana? selalu juga ke sana......

    salam perkenalan...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!