Kekwa jalan-jalan, Muree

Alhamdulillah...
berkesempatan jugak kami nak tengok "snow fall"...
maklumla orang musim khatulistiwa.. sangat jakon dengan snow..

tahun lepas sempat la main2 snow, macam penjejak salji mcm saya penah citer kat enrty dulu..
tahun ni, berkesempatan tengok snow fall dengan lebatnya..
syukur, dapat tengok nikmat kejadian Tuhan..

Nafastari lagi beruntung sebab dapat main2 dalam hujan salji tu..
Mawar duduk dalam kereta je dengan Embun dan Kekwa masa hujan salji tu..
Lepas dah reda, baru Mawar turun dengan Embun... Kekwa encik Niaz Ali la kena jaga kejap.. huhu
Er, tetibe rindu pulak kat niaz.. e eh, jangan salah paham pula.. Encik Niaz ni la yang banyak bantu kami sekeluarga masa kat sana. Kalau buat majlis makan2 dekat rumah, dialah orang kuat..kalau takde dia, susah kami kat sana.. Dia jugak yang jaga rumah kami kalau kami balik cuti kat Malaysia dulu.. Besar sungguh jasa dia ...

Eh, sesat citer pasal niaz plak..

berbalik citer pasal snow.. ha, tengokla sendiri gambar kat bawah ni..

hehe..


1....

2....

3...

ACTION!






Mawar kena jaga Kekwa dalam kereta je, sejukk...

Ha, kereta tergelincir, ramai2 pakat tolak...sepakat membawa berkat! :)

jogging di jalan yang licin.. bagusss

Embun tak sabar nak pegang ice

Tok mama yang kesejukkan

foot print beruang mana kah??..

Ehem,,, boleh ngorat?... 

Boleh buat gambar raya ni.. hehe... Serombongan Malaysian ke Muree..ya, kami amat jakun dengan salji! hahaha

Kekwa kena tinggal dalam kereta dengan Niaz.. sorry.. too cold dear..

Ha, keluar pun Kekwa.. sekejap je, nak amik gambar dengan ayah! :)

Proud father.. :)

bersama ishan, sahabat uia yang datang bercuti ke Pakistan dan menjadi tetamu kami..

Beautiful snow falling

Embun dan Salji

Perfect! aksi hindustan, baring2.. huhu

Comments

  1. wahhhhhh main salji best tu..kenangan terindah kann

    ReplyDelete
  2. itulah kenangan n paling best, dapat merasa tengok salji depan mata..aku tgok kat i-city je baya...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!