Father and daughters

Nafastari : Nur, i suka sangat lagu ni... cuba u dengar....
Mawar: best juga lagu ni...
Nafastari : nanti anak kita dah lahir, i nak dia dengar lagu ni..
(Mawar sedang mengandungkan Embun masa tu)

Hayatilah lirik lagu ni...
Very touching....





HE HAS TO GO AWAY.... EMBUN AND KEKWA, STAY STRONG DEAR, WE'LL MEET HIM ONE DAY.. INSHAALLAH.. KEEP PRAYING, AND DO GOOD WHILE WE ARE STILL HERE.........

Comments

  1. salamm... akak blog akak memang buat saya sedih sangat....tahniah akak berjaya mengharungi kehidupan ini dengan tenang...

    ReplyDelete
  2. Salam Aini, just wanna say I miss you and your cutie pies! hehe

    ReplyDelete
  3. sedih nyer lagu ni...Hanya Allah yang maha mengetahui segala2nya..:(

    ReplyDelete
  4. this song touches my heart...

    ReplyDelete
  5. tacinggggg......tak lama nak puasa dan raya hope mawar tabah menjalani hidup..cemana ngan interview tempohari ok?

    ReplyDelete
  6. Cat steven song! now yusof islam...suka..suka..suka mesti embun dan kekwa pun suka ni.. ok caiyok2x nur..awak mesti buleh.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

32 weeks 3 days