Google translate

Tetiba rasa nak jenguk entri2 aku yang lama2 dulu...

bila tgk satu per satu... ada beberapa entri yang di translate sndri.. kenapa ye? ..
ada sape2 tahu macam mana nak tukar??...

macam entri
Ramadhan di perantauan
Wanita=cantik

macam kelakar je bila dia translate tu..
hm, tu antara entri yang dapat dikesan yang tetiba di translate oleh google dengan sendirinya..
pelik, pelik, pelik!

Comments

  1. tu la hr tu saya ada baca jugak entry nur yg tu...saya pun pelik dn terfikir kenapa nurtulis cam tuh heheheh rupanya google translate ek?

    ReplyDelete
  2. yup2, pelik ;) tapi mmg kelakar la and sometimes sampai kena baca 2 kali sbb nak paham ape yg nak di sampaikan. hehe. ;) cube translate balik to malay?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!