GAGAl Pra-ujian

ya, saya gagal la...

hancur perasaan saya ketika ini..
memangla gagal sekali bukan gagal selama-lamanya..
tapi saat ini, ketika ini,
hati saya hancur...

semalam saya dah tambah kelas sebelum nak pergi pra-test..
semalam dengan yakinnya saya bawa nak practice..
rasa macam dah yakin..

dan hari ni, pagi2 dah kelam kabut,
hp tertinggal, dengan Embun dan Kekwa tetiba bangun pagi2 melalak ..

sampai kat litar, buat test bukit..
elok2 dah sampai garisan..
tiba nak imbangkan,
kereta terkebelakang... adoi.....

gagal serta merta lah!

tunggu pulak ujian jalan raya..
dah tawar dah hati ni sebab gagal tadi..

masuk kereta je, cikgu suruh tukar gear R..
tiba saya pegi masuk gear 2
hahahahaha..
bengong tak bengong kan!

masuk jalan raya,
tangan keras je pegang stereng..
aish...
kawalan stereng memang teruk sekali..

sampai nak parking,
tiba nak tekan clutch dan break pun terkial-kial..
sekian, gagal lah saya!

kena tambah kelas lagi,
tambah bayaran lagi lah!

cobaan.......
;'(

Comments

  1. sabar ye mawar.. insylh next time tak gagal. mawar minta la sape2 tlg ajar praktis di luar kelas, tgh2 mlm ke biasa keta tak byk :-) good luck

    ReplyDelete
  2. jgn putus asa..teruskan mencuba takpe setiap org ada ketakutan dan kelemahan yg tersendiri..kita cuba lagi dan lagik kan.

    ReplyDelete
  3. sbr ye dk.. inilh kenangan indah bla kta dh brjya nnti.. go2.. adk blh insyaAllah..

    ReplyDelete
  4. cuba lagi demi anak-anak ye... sabar.

    ReplyDelete
  5. sabar.. saya dulu 3 kali test baru success. first time fail tu biasala. chill oke ^_^

    ReplyDelete
  6. saya dulu malam sebelum test ngan jpj saya try drive kat parking lot umah mak saya.tgh test nak masuk parking terlanggar tiang lampu kat situ apalagi terus stop kat situ je sbb tiang tu kemek.

    Nur don't give-up k, mula2 mmg panic, insyaallah dah lama2 nnt biasalah tu.

    ReplyDelete
  7. dun give up mawar...practice makes perfect..cuba lagi.... =))

    ReplyDelete
  8. Nur,jgn sedih...kami semua mdoakan nur...chewah,nk pnggil nur plk lah..mg menaikkan semngt nur..

    ReplyDelete
  9. cuba dan cuba lagi mawar!

    ReplyDelete
  10. cuba lagi mawar. Insyallah berjaya nanti :)

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..

    Takpe Cube Lagi..Sy Pun Ulang 2 kali Baru Lulus..Hihi.

    ReplyDelete
  12. cuba lagi mawar...saya dulu 3 kali test..baru lepas...insyaAllah boleh.

    ReplyDelete
  13. hihihi
    takper2 gagal sekali bukan bereti gagal selamanya
    saya dulu test JPJ kali ke-4 baru lulus
    huhuhu

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!