Plan baru

Oh saya ada plan baru

Plan apa?

RAHSIA! hahahaha...

nantilah saya bagitau kalau saya sudah buat dan tahu keputusannya.. hihihihi
tak sabar nak tunggu hari Isnin ni untuk buat plan baru itu...
moga2 berjaya..
moga2 berjaya..
eh.. moga2 berjaya lah!


*sentiasa ada plan sendIri.. tapi sentiasa juga plan itu tak menjadi..HUHU..
.tapi  tak kisah la,

IF U FAIL TO PLAN, THEN U PLAN TO FAIL!
 AFTER ALL, HE IS THE BEST PLANNER!

Comments

  1. Salam Mawar,

    Semoga gembira dan dirahmatinya,

    Selamat berpuasa Mawar :)

    ReplyDelete
  2. ye lah makcik,,,ape lah salahnya jalan jalan ke blog aku,o ya..aku follow ya?

    ReplyDelete
  3. apa plan...apa plan...nak follow...nak follow....ahakz....

    ReplyDelete
  4. buat kuih raya la tu!
    x pun jahit baju raya wawa n nadaa
    kan? kan? kaaannn??

    ReplyDelete
  5. i am kindly waiting 4 it my dear sis:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

tips untuk gembira buat yang tiada pasangan. ewah!