Nervousness - 2

Ok, saya sangat nervous disebabkan saya ada interview kerja minggu depan.. actually ada 2 interview di tempat yang berlainan.. Saya berharap saya dapat kerja itu di satu company itu... Kalau dapat, its a bonus, kalau tak dapat, saya akan cuba memujuk hati saya bahawa ada lagi yang lebih baik untuk saya.. tapi saya harap saya dapat..tapi kalau tak dapat? er... dapatlah please...

ceh... pegi interview pun belum lagi...
apa pun, saya harap semuanya berjalan dengan lancar hendaknya...

Doakan saya ye!

Comments

  1. InsyaAllah, saya doakan mawar berjaya..Ada rezeki buat kekwa dan embun...InsyaAllah..semoga Allah permudahkan...

    Ermm..just inform..isnin dan jumaat ni ada karnival pekerjaan anjuran Perkeso kat pwtc (jobs malaysia.gov.my)...

    ReplyDelete
  2. insyaallah dapat..usaha jaya ok.sebelum ni dah pernah kerja ke?

    ReplyDelete
  3. I'allah.. semoga doa Nur dimakbulkan & dimurahkan rezeki. Amin

    ReplyDelete
  4. Insyaallah jika sudah ditentukan itu rezeki mawar.dapat la nanti..usaha.

    ReplyDelete
  5. insyaallah...chinta doakan kak mawar berjaya erk....amin,...

    ReplyDelete
  6. Semoga mendapat tempat mencari rezeki yang terbaik....yang dpt memberikan rezeki yang berkat untuk keperluan hidup sekeluarga.

    ReplyDelete
  7. Semoga dipermudahkan segalanya.

    ReplyDelete
  8. Dr Fadhilah Zainal AbidinJuly 2, 2011 at 11:14 PM

    Semoga urusanmu dipermudahkan Allah,amin =]

    ReplyDelete
  9. insyaAllah.. dipermudahkan..

    ReplyDelete
  10. caiyookk!!! moga kamu dpt kerja...doa kan utk aku jgkk...mau cr kerja laen...hihhih

    ReplyDelete
  11. banyakkan doa.. semoga berjaya.. senyum selallu..hehe

    ReplyDelete
  12. moga murah rezeki anak2 yer..the key successfulness of the interview is confidence. even ur answer is actually wrong, but the way u present it, very confidence insyaallah..;)

    ReplyDelete
  13. Allahumma yassir ummuraha warazziq rizqan halalan laha wabarik 'ala ma 'ataha. Ameen...

    Ya Allah ya tuhan kami, permudahkanlah urusannya, dan kurniaknalah rezki yang halal buatnya dan berkatilah apa jua yang Kau berikan padanya. Semoga Allah memperkenankan.

    Tawakkal lah kak. Hasbunallahi wani'malwakil..

    ReplyDelete
  14. kak, saya mohon share blog akak ye. :)
    -Hazirahramli

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wish list 2013 - part ii

Moon sand DIY

Ceritera Mawar :Busy umi, busy year, Hello 2017.. its already April!